- 31 Ağustos 2012
- 22.059
- 35.267
- 798
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.261
Bu kadar çabuk aliyoruz işte ya can sıkıcıGenellikle akşam yemeğinden sonra yemiyorum. Bu hafta 2 gün yedim meselaTekrar toparlamam lazım kendimi. Bu hafta kilo aldım malesef
Bir defa bozunca arkasi geliyor canim gün ortamı bozdu senin düzeni sanirim. Bende hafif geçirirsem.bir ogunumu o gun hep yemek düşünüyorum emzirdigimiz icin de acikiyoruzGenellikle akşam yemeğinden sonra yemiyorum. Bu hafta 2 gün yedim meselaTekrar toparlamam lazım kendimi. Bu hafta kilo aldım malesef
Detoksu tam uygulamıştım 5 günün sonunda 4 kilo vermiştimKaç günde 4 kilo gibi gitti
Kalıcı oldu mu peki ?Detoksu tam uygulamıştım 5 günün sonunda 4 kilo vermiştim
AraKahvaltim 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
Domates, salatalık, yeşillik
1 çay kaşığı fistikezmesi
O zaman da doğum kilolarıyla boğuşuyordum en fazla 1 kilosunu geri almışımdır ama detoks sonunda da dikkat etmek gerekiyorKalıcı oldu mu peki ?
Ben yapmak istiyorumMutlu pazarlar
Ben yarın bu listeye uyacam benimle yapmak isteyen varmıben arefe gününe kadar devam ederim
Her öğün Yanında ayranda tüketirim 1000 kalorili diyet listesi Eki Görüntüle 2886752
Her öğün de ayranda içilir süper olurBen yapmak istiyorum
Ben birebir yapamasam da uymaya çalışırım. 1 yumurta degilde 2 yumurta olurHer öğün de ayranda içilir süper olur
Yumurta peynir iki ceviz yapın cevizde çok İyi sağlıklı yağlar ve proteinler tabiki siz bilirsinizBen birebir yapamasam da uymaya çalışırım. 1 yumurta degilde 2 yumurta olur
SüperDetoksu tam uygulamıştım 5 günün sonunda 4 kilo vermiştim
Bende katılmak isterim ama akşam yemeğinde sebze yada bakliyat olmuyormuMutlu pazarlar
Ben yarın bu listeye uyacam benimle yapmak isteyen varmıben arefe gününe kadar devam ederim
Her öğün Yanında ayranda tüketirim 1000 kalorili diyet listesi Eki Görüntüle 2886752
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?