İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Genellikle akşam yemeğinden sonra yemiyorum. Bu hafta 2 gün yedim mesela Tekrar toparlamam lazım kendimi. Bu hafta kilo aldım malesef
Bir defa bozunca arkasi geliyor canim gün ortamı bozdu senin düzeni sanirim. Bende hafif geçirirsem.bir ogunumu o gun hep yemek düşünüyorum emzirdigimiz icin de acikiyoruz

Kahvaltim 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
Domates, salatalık, yeşillik
1 çay kaşığı fistik ezmesi
Ara
2 kayısı

Akşam 18
1 tabak yeşil fasulye yemeği
4-5 parça çıtır tavuk
Salata
1 bardak ayran

Yarın malum tartı günü, dükkan birası yaptım 1 lt. Onu içiyorum yarın biraz ekşi çıkmak için. Çünkü bugün yarın regl geliyor, şişlik başladı.

Kahvaltı....
Biraz patates kızartması
beyaz Peynir
Domates
Salatalık
Ara öğün.....
10 tane Antep fıstığı
5 tane kadarda yer fıstığı
Akşam yemeği...
mantarlı tavuk az yağda kavurdum
yarım dilim ekmek
yatana kadar 3 litre su tamamlarim

Sabah 10.30 kavurma, yumurtalı ekmek 3 küçük dilim pey ir domates salatalik zeytin
Ara 14.30 1 dondurma , 6 kiraz birkaç dilim erik ve şeftali
Aksam 18.30 bulgur pilavi patlıcan yemeği ve kese yoğurdu

3 km yurudum toplam adım sayım 7bin 700

Cuma günü 78 iken bugün böyle olmamı nasıl açıklarım bilmiyorum

Eklentiler

• IMG20210712074426.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 25
Bu hafta -900 açıkçası daha çok bekliyordum hem güzel dikkat etmiştim spora da başladım. 2. doğumdan sonra kilo vermek zor sanırım. Ya da vücut korumaya aldı. Yarın doğum yapalı 3 ay olacak sezaryen oldum 83 ile doğuma girdim hastaneden eve gelirken 81 kg idim. Çabalarımla bu kadar düşebildim başkalarında görüyorum sadece doğumda 7-8 kilo vermiş artık kendime sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…