- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.241
Ne kadar güzel anlatmışsınÇok teşekkür ederim her şeyde bir vesile vardır benim vesilemde sensin şu an diğer arkadaşlar anlayamaz çünkü ben en kötü zamanda yanimda oldun bana moral verdin bana liste yaptın yani beni karşılıksız düşündün bunlar benim için çok kıymetli ve çok değerli iyki tanıdım seni
İnşallah canım darısı başımızaÇok teşekkür ederim önemli olan beyinde bitirmek o gün beynimde bitmiş olduğunu görmek beni çok mutlu etti inşallah sizde benim gibi beyninizde bitecek sadece zaman lazım
Yaaa cansınÇok teşekkür ederim her şeyde bir vesile vardır benim vesilemde sensin şu an diğer arkadaşlar anlayamaz çünkü ben en kötü zamanda yanimda oldun bana moral verdin bana liste yaptın yani beni karşılıksız düşündün bunlar benim için çok kıymetli ve çok değerli iyki tanıdım seni
Geçmiş olsun benimde bugün yarın olurumRegl oldumsancı Migren eşliğinde
Süpersin teşekkür ederimMutlu hafta sonu kızlar pazartesi baskül günü unutmayin ona göre tüketin besleninsiz güçlüsünüz sağlıksız yiyecekler değil .sağlıklı beslenme ile hedefimizdeyiz mutlu gün olsun
Son 2 gün hariç güzel yapıyorum.5 de 5 diyeti iyimi acaba merak ettim
1 gün sabah öğlen akşam patates
2. Gün sabah öğlen akşam haşlanmış sebze
3 .gün sabah öğlen akşam haşlanmış yada ızgarada et
4.gun sabah öğlen akşam muz hariç diğer meyvelerden
5 .gün sabah öğlen akşam 2 şer tane her öğünde haşlama yumurta ve ayran
Daha önce arkadaşlarla yapmıştım o zaman çok kilom yoktu 4 kiloya yakın vermiştim bence etkili bir diyet5 de 5 diyeti iyimi acaba merak ettim
1 gün sabah öğlen akşam patates
2. Gün sabah öğlen akşam haşlanmış sebze
3 .gün sabah öğlen akşam haşlanmış yada ızgarada et
4.gun sabah öğlen akşam muz hariç diğer meyvelerden
5 .gün sabah öğlen akşam 2 şer tane her öğünde haşlama yumurta ve ayran
Olur öyle dönemler canım bizler için önemli olan pes etmemek bu senin benim hepimiz için geçerli umarım hepimiz kilo vermek isteyen herkes başarırBen dikkat edemiyorum 2 gündürO yüzden yazasım gelmiyor Nasıl adapte olacağım bilmiyorum, canım sıkıldı artık her gece yatarken diyorum ki “yarın hiç kaçamak yapmayacağım, iyi geçecek, giymek istediğin o şortları düşün, nefsine hakim ol” diyorum ama gün ortasında bozmasam bile akşam yemeğinde kötü besleniyorum.
Kaç günde 4 kilo gibi gittiDaha önce arkadaşlarla yapmıştım o zaman çok kilom yoktu 4 kiloya yakın vermiştim bence etkili bir diyet
Genellikle akşam yemeğinden sonra yemiyorum. Bu hafta 2 gün yedim meselaOlur öyle dönemler canım bizler için önemli olan pes etmemek bu senin benim hepimiz için geçerli umarım hepimiz kilo vermek isteyen herkes başarır
Peki gün içinde tmm ama akşam yemeğinden sonra yiyormusun yani aralıklı oruca sadık kalıyormusun yoksa o zamanlardada kaçamak oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?