İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bu hafta -900 açıkçası daha çok bekliyordum hem güzel dikkat etmiştim spora da başladım. 2. doğumdan sonra kilo vermek zor sanırım. Ya da vücut korumaya aldı. Yarın doğum yapalı 3 ay olacak sezaryen oldum 83 ile doğuma girdim hastaneden eve gelirken 81 kg idim. Çabalarımla bu kadar düşebildim başkalarında görüyorum sadece doğumda 7-8 kilo vermiş artık kendime sinir oldum

Eklentiler

• 014E4259-83F0-4D55-866B-61AC81124BFB.jpeg
    67,7 KB · Görüntüleme: 21
Bende de aynısı olmuştu.
Bir de hastanede takılan serumlar vs ödem yapıyor sanırım.

Günaydın kızlar 5 yıl önceki kiloma döndüm parti başlasın artık kimse tutamaz beni okadar mutluyum ki tarifi yok sanrım bugün ödül olarak kendime kıyafet alcam bekleyin beni mağaza daki kiyafetler ve en güzeli bu beden size olmaz diyen mağaza satıcı arkadaşlar bugün bana istediğim herşeyi denemem gerekiyor çok mutluyum ve sizleri seviyorum can yoldaşlar

Eklentiler

• 20210712_101553(0).jpg
    80 KB · Görüntüleme: 19
Çok iyi canım 900 neden az olsun tebrikler

Süpersin herşeyi hak ettin azminle tebrikler canım beni geçtin regliyim bende cumartesi günü başladı

2 ağustos pazartesi günü başlıyoruz bilginize kızlar haftaya pazartesi arefe salı günü bayram da dikkat etmeyiz onun için bir hafta sonraya baskül paylaşımı yapalım

Süpersin herşeyi hak ettin azminle tebrikler canım beni geçtin regliyim bende cumartesi günü başladı Eki Görüntüle 2887051
Yaaaa çok teşekkür ediyorum emeğine sağlık dediğim gibi içimdeki azmi ortaya çıkaran sen vesilem oldun iyki oldu bugünleri görür muydum bilmem vesilem olmasaydın

200 gram fazla geldimgece sürekli emzirmeye uyandım uyandıkça su içtim olabilir mi acababu bir mazeret degil bundan sonra yok oyle simit vs ciddi ciddi yapacağım. yürüyüşlere de başladım insallah devamı gelir

Eklentiler

• 20210712_101801.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 26
Tebrik ediyorum.. başlasın keyifli alışveriş. Kiloluykrn alışveriş bile cile geliyor bana kabinde kan ter içinde.kalıyorum

Merhaba arkadaşlar, bol eksili bir hafta olsun. H.sonu misafirlerim vardı hamurişi vs tükettiğim için 2 günde tek öğün beslendim, 2 saat yürüdüm sadece dün. Açlık hissetmediğimi farkediyorum artık tek öğün beslenmek bana zor gelmedi:)

Eklentiler

• AC7CE29A-C2C4-437F-8D20-EC5A6CEFE7C3.jpeg
    122,6 KB · Görüntüleme: 32
Baskule nasil yansidi gecen hafta ile farkı da paylasirmisin canim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…