- 20 Ağustos 2013
- 434
- 651
- 158
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.281
Bende de aynısı olmuştu.Bu hafta -900 açıkçası daha çok bekliyordum hem güzel dikkat etmiştim spora da başladım. 2. doğumdan sonra kilo vermek zor sanırım. Ya da vücut korumaya aldı. Yarın doğum yapalı 3 ay olacak sezaryen oldum 83 ile doğuma girdim hastaneden eve gelirken 81 kg idim. Çabalarımla bu kadar düşebildim başkalarında görüyorum sadece doğumda 7-8 kilo vermiş artık kendime sinir oldum
Çok iyi canım 900 neden az olsun tebriklerBu hafta -900 açıkçası daha çok bekliyordum hem güzel dikkat etmiştim spora da başladım. 2. doğumdan sonra kilo vermek zor sanırım. Ya da vücut korumaya aldı. Yarın doğum yapalı 3 ay olacak sezaryen oldum 83 ile doğuma girdim hastaneden eve gelirken 81 kg idim. Çabalarımla bu kadar düşebildim başkalarında görüyorum sadece doğumda 7-8 kilo vermiş artık kendime sinir oldum
Süpersin herşeyi hak ettin azminle tebrikler canımGünaydın kızlar 5 yıl önceki kiloma döndüm parti başlasın artık kimse tutamaz beni okadar mutluyum ki tarifi yok sanrım bugün ödül olarak kendime kıyafet alcam bekleyin beni mağaza daki kiyafetler ve en güzeli bu beden size olmaz diyen mağaza satıcı arkadaşlar bugün bana istediğim herşeyi denemem gerekiyorçok mutluyum ve sizleri seviyorum can yoldaşlar
Tebrikler canım
Yaaaa çok teşekkür ediyorum emeğine sağlık dediğim gibi içimdeki azmi ortaya çıkaran sen vesilem oldun iyki oldu bugünleri görür muydum bilmemSüpersin herşeyi hak ettin azminle tebrikler canımbeni geçtin regliyim bende cumartesi günü başladı Eki Görüntüle 2887051
Tebrik ediyorum.. başlasın keyifli alışveriş. Kiloluykrn alışveriş bile cile geliyor bana kabinde kan ter içinde.kalıyorumGünaydın kızlar 5 yıl önceki kiloma döndüm parti başlasın artık kimse tutamaz beni okadar mutluyum ki tarifi yok sanrım bugün ödül olarak kendime kıyafet alcam bekleyin beni mağaza daki kiyafetler ve en güzeli bu beden size olmaz diyen mağaza satıcı arkadaşlar bugün bana istediğim herşeyi denemem gerekiyorçok mutluyum ve sizleri seviyorum can yoldaşlar
Baskule nasil yansidi gecen hafta ile farkı da paylasirmisin canim ☺Merhaba arkadaşlar, bol eksili bir hafta olsun. H.sonu misafirlerim vardı hamurişi vs tükettiğim için 2 günde tek öğün beslendim, 2 saat yürüdüm sadece dün. Açlık hissetmediğimi farkediyorum artık tek öğün beslenmek bana zor gelmedi:)
İlk sayfada bakarsan var canımBaskule nasil yansidi gecen hafta ile farkı da paylasirmisin canim ☺
Bol eksiler olsunSelamlar ❤ eksilere geçebildim sanırım artık
Sonra nasıl gitti kilolar özel olarak yaptığın bir şey var mıBende de aynısı olmuştu.
Bir de hastanede takılan serumlar vs ödem yapıyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?