- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #10.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun acaba neden yoktun7 Temmuz Çarşamba
Sabah (11.30) - mantarlı omlet, domates salatalık, az patates kızartması
Ara (16.00) - dondurma
Akşam (18.30) - barbunya yemeği, cacık
Adım sayım — 10.468
Dün yoktum buralarda acaba neden yoktum
İyiki doğmuş kim doğdu ise çok sevindim adına spor gerçekten çok etkili sağlıklı yaşam için önce sağlıklı beslenme sonra spordan geçer sağlıklı yaşayalım bol eksiler olsunGünaydın Kızlar
Dün ve bugün doğum günü hazırlıklarıyla uğraşıyorm 24 saat açlık pencerem sebebi bugün kutlamada illa ki bir şeyler tırtıklarım Spor yaptım hemde bu hafta acayip bir şekilde yüklendim sebebi spor yapmak mutluluk hormonunu salgiladigini öğrendim ilk başta inanmadım ama mutlu olunca fazla
1 saat Tuğçe Alpay
1 saat Buğçe Kondakçı bu kızın enerjisini çok sevdim ama vücut pert ağrı çekmezdim sandım ama nerde sanki ilk spor yapıyor gibi hissettim
Günüm vardı Akşam pikniği şeklinde idiAfiyet olsun acaba neden yoktun
Aksam pikniği ızgara gb miGünüm vardı Akşam pikniği şeklinde idi
Yaaa çok tatlısın teşekkür ederim oğlum 14temmuz kızımda Ağustos 3 doğumlu erkenden kutlayalım dedik okadar haklısın ki %70 sağlıklı beslenme %30 spor muş bu ara baya araştırmacı oldum pazartesi günü bakalım neler olucak rakibelerim de baya azimli rabbim hepimize bol eksiler göstersin inşallahİyiki doğmuş kim doğdu ise çok sevindim adına spor gerçekten çok etkili sağlıklı yaşam için önce sağlıklı beslenme sonra spordan geçer sağlıklı yaşayalım bol eksiler olsun
Yok pasta börekli ve bide pizza siparişliAksam pikniği ızgara gb mi
Ben hakim.olamazdim kendime Allah ne verdiyse artik der götürürdüm sonra rahmetli muslum gürses e baglardimYok pasta börekli ve bide pizza siparişli