- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #5.681
Merhaba hoşgeldiniz aramıza. Ben de aynı dertten muzdaribim. Beslenme düzenimi tek öğünden 2 öğüne değiştirdim genelde kahvaltı yapardım akşamları şimdi yediklerimi de hergün değiştirmeye başladım hergün spor yapıyordum haftada 3 değiştireceğim. Daha yeni değiştirmeyi yaptım gram da olsa fark etti bir de motivasyon düşmesi konusunda bende de aynı olmuştu ama sonra“sen mi inat ben mi inat kilolar illaki gideceksiniz” moduna girdim belki böyle düşünmek sizi de motive eder illaki gidecekler yeter ki sabırlı olalım.Merhaba aralıklı orucu 26 kasımdan beri yapıyorum ilk hafta 3 kilo verdim tam anlamıyla saatlere ve diyetime uyuyorum ancak bu hafta gram veremedim sporda yapıyorum bu arada bu normal mi benim gibi ilk hafta verip ikinci hafta veremeyen oldu mu motivasyonum doğal olarak düşüyor lütfen öneride bulunabilir misiniz
Merhaba cevap için teşekkür ederim hoşbuldum bu arada ben 12:30 da kahvaltı akşam 6 da son öğünü yapıyorum her gün en az 15 dak. Eliptiğe biniyorumMerhaba hoşgeldiniz aramıza. Ben de aynı dertten muzdaribim. Beslenme düzenimi tek öğünden 2 öğüne değiştirdim genelde kahvaltı yapardım akşamları şimdi yediklerimi de hergün değiştirmeye başladım hergün spor yapıyordum haftada 3 değiştireceğim. Daha yeni değiştirmeyi yaptım gram da olsa fark etti bir de motivasyon düşmesi konusunda bende de aynı olmuştu ama sonra“sen mi inat ben mi inat kilolar illaki gideceksiniz” moduna girdim belki böyle düşünmek sizi de motive eder illaki gidecekler yeter ki sabırlı olalım.
Hoş geldinizMerhaba cevap için teşekkür ederim hoşbuldum bu arada ben 12:30 da kahvaltı akşam 6 da son öğünü yapıyorum her gün en az 15 dak. Eliptiğe biniyorum
Sabah 12 kahvaltı 15 de ara öğün 18 de akşam bu şekilde yapın 21 de şekersiz tarçınlı türk kahvesi yanında sade maden suyuMerhabalar bugün eski sistemime döndüm çünkü tek öğün beslendiğimden beri gram verdim ertesi gün aldım. Eski sistemime dönüyorum 18/6 yapacağım. Bugünkü menüm;
Öğle: 1 portakal,1muz,1 mandalina, yarım armuttan meyve salatası
Akşam: 2 dilim tam buğday ekmeği,5 kiraz domates,50 gr beyaz peynir,1 salatalık,5 zeytin
101 den kayısılı form çayı aldım bakalım ne etki edecek.
Ketojenik diyet araştırınız mi?İyi akşamlar bugün serbest gün yaptım ama 1300 kalorinin üstüne çıkmadım. Bu arada insülin direncim sebebiyle içtiğim ilaç 1000 likti bana aşırı mide bulantısı ve ishal yapmıştı o yüzden dozajı 500 e düşürdüler bu seferde işe yaramıyor galiba ya ben yine bişiler yedikten sonra uyumaya başladım. Ne yapsam 1000 liğe geri mi dönsem dr söyleyip bilemedim. İnsülin direnci olan var mı aranızda ? Siz ne dozda kullanıyorsunuz ?
Instagram'da Özcan Yücel diye bir doktor var takip etmenizi öneririm.İyi akşamlar bugün serbest gün yaptım ama 1300 kalorinin üstüne çıkmadım. Bu arada insülin direncim sebebiyle içtiğim ilaç 1000 likti bana aşırı mide bulantısı ve ishal yapmıştı o yüzden dozajı 500 e düşürdüler bu seferde işe yaramıyor galiba ya ben yine bişiler yedikten sonra uyumaya başladım. Ne yapsam 1000 liğe geri mi dönsem dr söyleyip bilemedim. İnsülin direnci olan var mı aranızda ? Siz ne dozda kullanıyorsunuz ?
Cevap için teşekkür ederim ketojenik diyet baktım ama bana uymuyor. Yine de insülin direncim için pdf okuyacağım.Instagram'da Özcan Yücel diye bir doktor var takip etmenizi öneririm.
Ketojenik diyeti anlatıyor ve ciddi zayıflayıp insülin direnci düşenler var. Kitabı da var . Ücretsiz PDF indirip okumanmasini öneriyor .
Canım naptın çok güzel bir yere taşınmışsınMerhaba kızlar bugün eşya yuklenecek yola çıkacak Balıkesir taşınıyoruz .bende yarın uçakla İzmir ineceğim oradan otobüsle Balıkesir uzun yolculukları hiç sevmiyorum mide bulantısı için hap içeceğim siz bugün baskulleri paylaşın ben vakit bulursam hatta yolda giderken bı ara girer baskullerinizi guncellerimbol eksiler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?