- 23 Haziran 2019
- 9.247
- 41.866
- 548
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #5.721
SüperMerhaba ben de buradayım devam ediyorum. Sadece bu hafta foto atmadım kilo da veremedim durdu ben de kendimi yoğun bir spor programına sokacağım için hazırlık yapıyorum evi spor salonuna dönüştürmeye çalışıyorum bir nevi. Hareketsiz bir yaşamdan çok hareketli yaşama geçeceğim inşallah birkaç spor aleti aldım gelmelerini bekliyorumSalı günü foto atacağım. Dün dışarıdaydım tüm gün kaçamak oldu ama bugün tam gaz devam...
Teşekkür ederim desteğin için aslında bazen iradem azalıyor ama hemen toparlıyorum bu sefer çok inandım elimden geleni yapıyorm başaracağım.Süperbende chloe ting başlayacağım 5 ocakta aktif oluruz yaza hedefimizde oluruz inşallah bende if vs kalmadı taşınma esnasında aksam 9 da yemekler yendi düzen bozuldu tekrar düzene girerim zaten alışkınım düzenim sadece de işten eşyalardan gecikmeli oldu yemem içmem yılbaşı günüde ödül yaparız bir yıl gece çerez ödülü yapmıyoruz zaten aile ile keyifli oluyor sanada bol.eksiler diliyorum irade varsa hedefine ulaşırsın onu sende görüyorum
Merhaba evet salı günü ben güncellemelere baslicayacam arkadaşlar yine aktif olmak isterse tabiki paylaşım vs vs yaparsınız bir an önce başlamak istiyorsanızIyi aksamlar. 5 ocakta hep beraber mi başlıyorsunuz if e? Geçmişi okudum da, sali günü tartı günüymüş. Bende salı günü tartilip mi başlasam?
İnşallah canım. Ben 1 ay önce 85 ile başladım. 4 kilo gitti çok şükür. Hedefim 60Çok teşekkür ederim güzel dilekler içinbol.eksiler diliyorum hedefiniz kaç kilo olmak istiyorsunuz
Süperİnşallah canım. Ben 1 ay önce 85 ile başladım. 4 kilo gitti çok şükür. Hedefim 60
Ben 75 kg civarıyım. Tam olarak salı tartılırım. Hedefim 64 kilo olmak.Merhaba evet salı günü ben güncellemelere baslicayacam arkadaşlar yine aktif olmak isterse tabiki paylaşım vs vs yaparsınız bir an önce başlamak istiyorsanızben iki hafta sonra sizlere katılacam salı günü baskül paylaşımı olursa ben guncellerim son hedefiniz ise yazın listeye ekleyin sizi hoş geldiniz aramıza bol eksiler olsun
Evet salı günü baskül ve son hedefi yazın listeye ekleyim siziBen 75 kg civarıyım. Tam olarak salı tartılırım. Hedefim 64 kilo olmak.
Çok güzel kararlı bir menü olmuş azmin karşılığını alırsın bir an önce inşallahMerhabalarbugünkü menüm;
Öğle: 2 dilim tam buğday ekmeği,1 salatalık,1 domates,1 haşlanmış yumurta,40 gr beyaz peynir,5 zeytin
Akşam: 2 kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği
Evet canım %100 kız
Hala yapiyor musunuz bilmiyorum ama oruç pencersinde şekersiz,sütsüz kahve çay soda Türk kahvesi hepsi serbest.Yok cnm oruçlu gibi düşün
Benim eski kuralım öyleydiHala yapiyor musunuz bilmiyorum ama oruç pencersinde şekersiz,sütsüz kahve çay soda Türk kahvesi hepsi serbest.
Hislerim kuvvetliymisEvet canım %100 kızçok şükür şu an herşey yolunda
Hedefinize çok az kalmış zaten. Başarılar.Benim eski kuralım öyleydiçok öncesi 20-21 den sonra icmezdim çay kahve çünkü şekersiz içemiyorum su bitki sade maden suyu zaten içerim . ama yinede yatmadan 2 saat önce sıvı alımı bitmiş olmalı diye bazı saglik konularında okumuştum
Evet çok teşekkür ederimHedefinize çok az kalmış zaten. Başarılar.
İnşallah canım. Sen kaç kilo ile başlamıştın.Bu süreçte spor yaptın mı.Süperinşallah yaza kadar 60 olursunuz hep birlikte hedefimizde oluruz
Ben 70.2 ile başladım öyle çok spor yapmadım ama 1.5-2 ay yürüdüm ikizlerimden fırsat buldukçaİnşallah canım. Sen kaç kilo ile başlamıştın.Bu süreçte spor yaptın mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?