- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #5.641
Afiyet olsun bol.eksilerİyi akşamlarbugünkü menümde tek öğün yapamadım.
Öğle: Sadece hurma,muz,yumurta ve yulaf unuyla yaptığım yağsız diyet kekden yedim 2 dilim.
Akşam: 3 tane oopsie ekmeği(sadece yumurta ve krem peynir veya lor peyniriyle yapılan karbonhidratsız ekmek diye geçiyor), 5 kiraz domates,1 salatalık, 5 zeytin
20 dk da eliptik bisiklet.
Yarınki tartıyı çok merak ediyorum bugün itibariyle hiç iyi değil. Regl haftamdı toplamda 1 kg bile vermişsem sevineceğim. Eki Görüntüle 2730648
Afiyet olsun cnmMerhaba kızlar
Sabah haşlanmış yumurtalı 1 dilim ekmekli kahvaltı yaptım.
Öğleden sonra kruvasan yedim (Almanlar bunu iyi yapıyor)
Akşam fırında sebzeli somon ve 1 bardak portakal suyu içtim.
Meyve olarak da 1 muz.
Ne tatlısın bu hafta ben de +400deyimMerhaba kızlar
Malesef +400 le 60lara merhaba diyorum
Sabah karanlığında çok net çıkmamış. 60.2 çıktım..Eki Görüntüle 2731002
Sen daha yeni başladın artılara ne güzelNe tatlısın bu hafta ben de +400deyim
Mecbur alınacak o kilolar59la başladığım bu yolda gittikçe artı görmek benim moralimi bozsa da battı balık yan gider diyorum.
Bak ne güzel emin ol alsak da vereceğiz tek temennim sağlıklı bir bebiş ve sağlıklı doğumlar.Aslında benim amacım zayıf kalmak değil bunu burada belirteyim bir dipnot ekleyeyim.Hep hayalim hamile kalınca herşeyi yemekti çünkü bundan iyi bahanesi olamaz insanınMecbur alınacak o kilolar
Neyseki ilk oğlumdaki hamile kaldığım kiloyu daha bugün gördüm diye bi mutluluk sebebim var
Çok almıyorsun gayet iyi gidiyorsun sen canımBak ne güzel emin ol alsak da vereceğiz tek temennim sağlıklı bir bebiş ve sağlıklı doğumlar.Aslında benim amacım zayıf kalmak değil bunu burada belirteyim bir dipnot ekleyeyim.Hep hayalim hamile kalınca herşeyi yemekti çünkü bundan iyi bahanesi olamaz insanınAma ne yazık ki ben iğne kullanıyorum ve çok kilo alma dedi doktorum sırf sıkıntı olmasın diye tutmaya çalışıyorum tutamıyorum.İnşallah sıkıntı olmaz bundan sonra da.
Sabah 5 tane pankek yemeden önce bende kendime aynı şeyi söylüyordumÇok almıyorsun gayet iyi gidiyorsun sen canım
Olsun bugün salıSabah 5 tane pankek yemeden önce bende kendime aynı şeyi söylüyordumneyse neyse ikra meyra duymasın
Anam ben bi abarttım bi abarttım bal kaymak nutella fıstık ezmesi vs sürüp sürüp yedim.Şu an bebeğim halay çekiyorOlsun bugün salı
Dengelersin diğer günler
Tartı günleri abartmayı seviyorum
Ooh ne güzel bebeğin çok mutlu olmuşAnam ben bi abarttım bi abarttım bal kaymak nutella fıstık ezmesi vs sürüp sürüp yedim.Şu an bebeğim halay çekiyorakşama kıymalı sebze yemeği ve bulgur pilavı yapcam
Ben öyle bir durumda bir kase daha içiyorumOoh ne güzel bebeğin çok mutlu olmuş
Benimde şuan midem kazınıyor, çorba içtim içine ekmek doğradım ama yok kesmedine yesem diye düşünüyorum
Ooff süt falan içeyim bari bebeğe faydası olurBen öyle bir durumda bir kase daha içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?