İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
gunaydin kizlar sinava girecek tum ogrencilere basarilar diliyorum. bugun hepimiz evdeyiz dikkat edelim kacamak yapmayalim

20 haziran 18/6
Sabah limonlu iki bardak su
11.15 yumurtalı klasik kahvaltı simitle
13.00 kahve kuru incir ceviz
14.00 kıymalı yeşil fasulye bir tabak
15.30 2 porsiyon meyve
17.15 yoğurtlu karışım
20dk chloe ting ve 3 mile leslie
3 litre su

Günaydın kızlar. Dün son kabak detoksumu yapamadım yediğim her şeyi çıkarttım uzuuuun bir süre yoğurt yiyebilecegimi sanmıyorum hayir hic kilo vermedim bir de + görünüyorum hem de 700 bugun regle veriyorum 1 hafta erken oldu artik yapacak bir sey yok ama motivasyon falan yerlerde. akşam da son yemeğimi 19 da yedim mercimek ekmeği yapmıştım ilk kez yaptım kek gibi bir şey oluyor zaten kek kalıbında yaptım. Tost ekmeği şeklinde dilimledim öyle kullanıyorum. Dün kalan kabakları salçalayıp peynirleyip, mercimek ekmeğinden tost yaptım. Biraz da meyve yedim..
Bugün sabah kan verdikten sonra da eve gelip fıstık ezmesi yaptım. Yarısını sade yaptım yarısını da bitter çikolata eritip, çikolatalı yaptım, kaymak ve muzla yedim.
Sonuca gelirsek detoksun son günü berbattı, bu hafta berbattı, bugün sabah berbattı sadece fıstık ezmesi ve muz güzeldi
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
Ooof tatlı her zaman çekmez beni ama tuzlular yani hamur işleri ve makarna en büyük problemim
Makarna nerdeyse 3 aydır yemiyorum, çok özledim şöyle kremalı tavuklu mantarlı
Ben de oyleydim ya ve o zamanlar 60 kiloydum. Evlendim tatlı yapmaya başladım ve pat güm çat. Bir de bu hafta hayatta aklıma gelmeyecek tatlılar geldi önce sinirlerim bozuldu ama dün regl olunca anlaşıldı olay ben de diyet yüzünden sanmistim

Ah o fıstık ezmesi.ben de fıstık ezmemi kendim yaparım ballı ve hindistan cevizi yağıyla.ama bu hafta hiç yemedim kalorisi çok yüksek fazla yenildiğinde yarardan çok zararı var ama ben de çok seviyorum ya.yulaf yerken içine koyuyorum ya da günde 1 tatlı kaşığı yiyorum.ben anladım ki biz aşkla yiyoruz yemeyi seviyoruz nasıl kilo vercez bilmiyorum

Sade olanı muzla çok güzel oluyor Tahin ya da fıstık ezmesi her şeyle yiyebiliyorum. Tabi seviyoruz yemeyi canim hele ben hele ben. Ama yediğim şeylere artık vitamin gözüyle bakcam. Bu ne nutella? Bu ne fıstık ezmesi? Yap tercihini tabiki fıstık

Günaydın kızlar pek aktif olamıyorum ama diyetimi bozmuyorum. Hurma diyeti var kızlar yapmamı önerir misiniz

Gunde 4 -5 defa her öğünde
7 kuru hurma 1 bardak yogurt şeklinde bunu 4-5 defa 2-3 saatte bir yiyorsun 3 günde 2 kilo
Evet şimdi youtubedan baktım 3 öğün 7 hurma 1 kase yoğurt yeniliyormuş ama bana göre değil.çünkü ben en azından da olsa bi kahvaltı yapmak isterim bilmiyorum ama bana sağlıksız gibi geldi.örneğin kabak detoksunda bile kahvaltı yapılıyor meyve yeniliyor bi çeşit var besin farklılığı var ama bu bilemedim belki kilo verme durursa belki o zaman yapılabilir.

Kavaltı yapıp diger 2 ögünü hurma olabilir

Ben 3-4 ögün zannediyordum 3 ogunmuş demekki çok önce yapmıştım kahvaltı sonrası hurma

Saat 9 kahvaltı

Saat 12 hurma yogurt

Saat 16 hurma yogurt

Saat 19 hurma yogurt

Bunu smoothie olarakta yapabilirsin
Akşamdan ıslamak gerekiyormuş kabızlık için çok iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…