İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
İnstagramda denk geldim

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-20-17-06-40.png
    251,6 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2020-06-20-17-06-56.png
    246 KB · Görüntüleme: 31
Belki de J Jey N senin reglinin erken gelmesi diyetle ilgilidir çünkü bazı insanlarda stres hormonu yükselirmiş diyetteyken.Bu da hormonları etkilermiş.Aynı şekilde hit spor yapmakta.

Belki de J Jey N senin reglinin erken gelmesi diyetle ilgilidir çünkü bazı insanlarda stres hormonu yükselirmiş diyetteyken.Bu da hormonları etkilermiş.Aynı şekilde hit spor yapmakta.
Ben ilaci bir gun atlamisim canim. Sonradan fark ettim o da tam dozun değiştiği yani yeni haftaya başlangıç günü. Doktorla konuştum devam et dedi ama haftaya bıraktığımda yeniden regl olabilirmişim. Karnım kocaman
Ama bugün geçen sene bacaklardan yukarı çıkmayan şortumu giyimdim haldir huldur oldu baya geçen yıl 68kg dum. Bugün bir süredir görmediğim birini gördüm zayıflamışsın dedi ama tartı hiç öyle demiyor
Ben ıf e başlarken söyledim 14 saat üstü kadınlara tavsiye edilmiyor ama 16 yapılabilinir eğer saatler sabah ve akşam üzerine doğru ayarlanırsa. Yani 10 da kahvaltı yapan birisi 18 de durdurabilir. Gayet uygun saatler oluyor. Erkekler de testosteron salgilattigina gore kadınlar için uzun açlık uygun değil. Ben 17 denedim olmadı işte yapamadım. Strese sokuyor vücudu. 12:12 Çok guzel aslında sabah 7, akşam 19 ama etrafında herkes yemek yerken nereye kacicam işte öğlene hafif atıştırma koyup if dışında yine kalori ksiitlamasiyla devam edicem. Olmuyor if bana uymadı.

20 günde 4 kg vermişim 1 Haziran'da 76.6 ,şimdi 72 Allah'ım nolur 60 a ulaştır işte ispat Eki Görüntüle 2651931
Çok çok iyi.canım sen böyle devam edersen hedefe çok çabuk ulaşırsın çünkü emziriyorsun ve emziren kadınların çoğu emzirirken kilo verir metabolizma hızlandığı için.

ızlar diyetlik tatlımsı biseyi uydurdum.
Bebegin yemediği Aptamil Yulaf unu vardı, ona süt , bitter damla çikolata,muz,ceviz koydum birazda kakao beraber yoğurup hindistan cevizi ne buladim dolaba koydum. 4 top yedim valla, pekmez,bal olsaydı onları da koyardım.

Bugünü yazmamışım
18/6 yaptım

13.30– sütle nesfit (sabah uyandığımda çok aç oluyorum ama o an yemeyince tokluk saati geldiğinde de benim yiyesim gelmiyor)

16.00– yarım elma

19.30– tavuklu bezelye, 1 adet biber dolması ve yoğurt

Kuzu spor yapmıyor musun. Ben bugün yapamadım ya

Dün tartıldım 61.3 bugün tartıldım 62.3. Bu nasıl oluyor biri bana anlatsın.bi de dün 75 dk tempolu yürüdüm dışarıda.Akşam bi tane gong biri iki üç tane de cips yedim onlar 1 kilo aldırmaz herhalde.bi de melisa çayı içtim.

Dün eşim tartılmıştı 78.8 bugün tartıldı 79.7.demek ki dün yaptığımız sporla kaslarımız su topladı.başka açıklaması olacak sinirim bozuldu

Dün eşim tartılmıştı 78.8 bugün tartıldı 79.7.demek ki dün yaptığımız sporla kaslarımız su topladı.başka açıklaması olacak sinirim bozuldu
Evet canım uzun zamandır bu tempoda yürümediysen ödemdir. Ama ben tartılmaktan vazgeçtim dün ciddi artı vardı. Bir süre tartıdan uzak durucam kendimi kötü hissediyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…