- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.561
Ben 16/8 olarak çok nadir yapıyorum ya genelde 18/6 şeklindeyim sıkıntı mı olur acabaİnstagramda denk geldim
Ben de 18 6 yapıyorum inşallah sıkıntı olmaz.Ben 16/8 olarak çok nadir yapıyorum ya genelde 18/6 şeklindeyim sıkıntı mı olur acaba
Ama diyetisyenin dediğinden şunu anlıyorum 14 10 daha uygun gibiBen 16/8 olarak çok nadir yapıyorum ya genelde 18/6 şeklindeyim sıkıntı mı olur acaba
16/8 le bile kilo veremiyorum 14/10 da hiç veremem kiAma diyetisyenin dediğinden şunu anlıyorum 14 10 daha uygun gibi
Youtube de doktor can diye biri var kadınların hormonunu bozar mı bozmaz mı diye bir video paylaşmış mutlaka izle canım.16/8 le bile kilo veremiyorum 14/10 da hiç veremem ki
İzleyeyim canımYoutube de doktor can diye biri var kadınların hormonunu bozar mı bozmaz mı diye bir video paylaşmış mutlaka izle canım.
Ben ilaci bir gun atlamisim canim. Sonradan fark ettim o da tam dozun değiştiği yani yeni haftaya başlangıç günü. Doktorla konuştum devam et dedi ama haftaya bıraktığımda yeniden regl olabilirmişim. Karnım kocaman
Çok çok iyi.canım sen böyle devam edersen hedefe çok çabuk ulaşırsın çünkü emziriyorsun ve emziren kadınların çoğu emzirirken kilo verir metabolizma hızlandığı için.20 günde 4 kg vermişim 1 Haziran'da 76.6 ,şimdi 72 Allah'ım nolur 60 a ulaştırişte ispat Eki Görüntüle 2651931
Emzirmek ten dimi çünkü sporu yoğun yapmiyorumÇok çok iyi.canım sen böyle devam edersen hedefe çok çabuk ulaşırsın çünkü emziriyorsun ve emziren kadınların çoğu emzirirken kilo verir metabolizma hızlandığı için.
Evet canım zaten metabolizma hızlanıyor inşallah çabucak verirsin.Emzirmek ten dimi çünkü sporu yoğun yapmiyorum
Kuzu spor yapmıyor musun. Ben bugün yapamadım yaBugünü yazmamışım
18/6 yaptım
13.30– sütle nesfit (sabah uyandığımda çok aç oluyorum ama o an yemeyince tokluk saati geldiğinde de benim yiyesim gelmiyor)
16.00– yarım elma
19.30– tavuklu bezelye, 1 adet biber dolması ve yoğurt
Dün eşim tartılmıştı 78.8 bugün tartıldı 79.7.demek ki dün yaptığımız sporla kaslarımız su topladı.başka açıklaması olacak sinirim bozulduDün tartıldım 61.3 bugün tartıldım 62.3. Bu nasıl oluyor biri bana anlatsın.bi de dün 75 dk tempolu yürüdüm dışarıda.Akşam bi tane gong biri iki üç tane de cips yedim onlar 1 kilo aldırmaz herhalde.bi de melisa çayı içtim.
Evet canım uzun zamandır bu tempoda yürümediysen ödemdir. Ama ben tartılmaktan vazgeçtim dün ciddi artı vardı. Bir süre tartıdan uzak durucam kendimi kötü hissediyorum çünkü.Dün eşim tartılmıştı 78.8 bugün tartıldı 79.7.demek ki dün yaptığımız sporla kaslarımız su topladı.başka açıklaması olacak sinirim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?