- 15 Şubat 2015
- 2.386
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.921
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah 33 yıla 17 yıllık evlilik 3 çocuk sindirmişsin. Allah daha nice sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin.Yaş 33 cnm 17 yıllık evliyim o ergenlik erken geliyo nezaman gittiği hiç belli değil ben hiç ergen olmamışım gibi geliyo :))
Amin cümlesiyle ins Rabbım yuvalarımizdan huzuru bereketi eksik etmesinMasallah 33 yıla 17 yıllık evlilik 3 çocuk sindirmişsin. Allah daha nice sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin.
Bende 33 yaşındayım 7 yili doldurduk evliligimizde
Geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inşallah gevrek en sevdiğim hatta kazan gevreği derizSagol cnm oğlum bir süredir gözlerim kararıyor diyordu cuma günüde okulda fenalasmis doktoryolu göründü yarın nöroloji görecek bakalım birazda onun stresi elim kolum tutmuyor söz konusu çocuk olunca hersey bitiyo nerelisin gevrek diye egeliler der genrlde
Benim düzenim biraz bozuk.b12 vitamini alıyorum sanirim o öğleden sonrası icin aciktiriyor aksam yine aynı 19.30 da kapatıyorum ama 3 ten sonra sürekli yeme ihtiyacım doğuyor.Kızlar nerdesiniz kaçamak yok dimi
Yok tabiki canımKızlar nerdesiniz kaçamak yok dimi
Sütü çoğaltmak için basluca içecek su sıkıntı olacağını sanmıyorum dönüşümlü yap dene birgun 16 ertesi gün 14 olabilirEmzirip 16/8 beslenen var mi? Hangi diyetisyen dinlediysem 14/10 yapıp 3 öğün beslenmekten yana. Ama sabah hemen acıkmıyorum artik 16 saate geçsem sütüm etkilenir mi tereddüt ediyorum.