Teşekkür ederim arkadaşımTabakların güzelliği, sunum şahanebu diyet yapılabilir bence ;kolay gelsin canım biz kadınların diyeti bitmez:=)
yaa ben de denyorum nedense kilo veriyorum sonra tıkanıyorum, insanlar nasıl veriyor çözemedimGeçen haftadan 1,5 kg fazla çıktım.Vermem gerekiyorken aldım. Bir yerde hata var ,anlamadım
Ben deyaa ben de denyorum nedense kilo veriyorum sonra tıkanıyorum, insanlar nasıl veriyor çözemedim
15 Şubat 2021
Bugün oruç tuttuğum için ilk ve tek öğünüm de yani iftarda (18:45)
-Yarım kase şehriyeli domates çorbası
-1 tabak etli kereviz yemeği
-3 kaşık pirinç pilavı
-3 adet incir
Alınan Sıvılar:
- 2 lt su
-1 kupa kahve
Yapılan Sporlar:
-75 dakikalık bant yürüyüşü
1 ayda 10 kilo süper yaaa. Ben çok ama çok zor kilo verenlerdenim. Aylardır uğraşıyorum bakalım ne olacak. IF diyeti kesinlikle benim için uygun bir diyet ama. Zorlanmıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum. Bence başlayın biran önce.azminize hayran kaldım bende denemiştim daha önceden if diyetini ve bir ayda on kiloya yakın kilo verdim ama tekrardan aldım umarım bunu gördükten sonra gaza gelip bende başlarım tekrar
bu mesajı yazdıktan sonra başladım çok sadık olamasamda 2 kilo vermişim bile :)))1 ayda 10 kilo süper yaaa. Ben çok ama çok zor kilo verenlerdenim. Aylardır uğraşıyorum bakalım ne olacak. IF diyeti kesinlikle benim için uygun bir diyet ama. Zorlanmıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum. Bence başlayın biran önce.
Harikasınızbu mesajı yazdıktan sonra başladım çok sadık olamasamda 2 kilo vermişim bile :)))