18 Temmuz 2020
Bugün Adil Bey ile ilk görüşmem vardı.Ofis Nazer İnn İş Merkezinde. Ofise girince ilk karşılaşma Asistanı ileydi. Oldukça güleryüzlü, sıcak bir karşılamaydı. Formumu doldurup ,ölçümüm yapıldıktan sonra Adil Bey ile görüşmeye geçtim. Daha önce kendisi hakkında araştırmalarımı yaparken sempatikliği, samimiyeti ile ilgili fazlaca güzel yorum okumuştum bu yüzden daha önce tanıyormuşum gibi doğal bir görüşmeydi..Onun pozitifliği ile kilo vermek oldukça kolay bir süreç olacak gibi...
Yeme düzenim, kilo alış sebebim,neleri sevip sevmediğim ile ilgili hakkımda birçok bilgi topladı. En çok hoşuma giden yanı diyetin o baskıcı, sıkıcı tarafını hayatımızdan çıkarmaya odaklı bakış açısı. Yani amacımız zayıflamaktan ziyade sağlıklı beslenmeyi öğrenme ve bunu bundan sonraki yaşantımızda uygulama..
Kendisine IF uygulamak istediğimi söyledim ve listemi bu doğrultuda hazırladı. Lakin ben 3 gündür kabak detoksu yapıp vücudumdaki ödemi atmış olduğumdan ve vücudumdaki bazı hormon ilaçlarının hala devam etmekte olan etkisi varolduğundan ilk günler için çok fazla bir kayıp beklemiyoruz. Haftaya Cumartesi kontrol randevum var.İlk hafta için hedefimiz 1-1,5 kilo..Bakalım ilk hafta hedefim tutacak mı?
Bu arada spor şimdilik önermedi. Hergün yaptığım 45-60 dakikalık sabah yürüyüşlerimi ben devam etmek istedim.Her zaman ki sabırsız kişiliğim burda da kendini gösterdi :))) Amaç kısa zamanda çok kilolar vermek ya benim için. Ama Adil bey kendisi ile görüşmelerimiz sonucunda bu düşünce yapısını kafamdan silip atacağını onun yerine daha sağlıklı bir beslenme şeklini hayatıma sokacağını iddia ediyor. Bekleyip birlikte görelim sonuçları..