öncelikle böyle bir etkinlik yapıp bizleri ortak bir noktada buluşturan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...lerene özeliikle birinciliğinden dolayı senide kutluyorum...ayrıca bende 3. olmuşum 7 oyla hiç umudum yoktu ama nasıl oldu bilemiyorum aslında fotoma güveniyordum ama oyum yoktu... yinede 3. oldum jüri üyelerine teşekkür eder farklı bir kompoziysonla tekrar fotograf yarışmasında buluşmayı ümit ediyorum...
Oylamada kaçıncı olduğun hiç farketmiyor aslında..Ben en başta dedim..Yarışmalarımızda adil olmak ön planda..Bunu unutmayalım lütfen..
Çiçeğine ismi beraber bulmuştuk değil mi?Bak sana uğur getirmiş Aşk Masalı ismi..Yeniden tebrik ediyorum..Şeniz
yarışmaya katılan, derece alan ya da alamayan herkesi tebrik ediyorum. Çok güzel çalışmalardı. Lerenim çok güzel bir fotograftı tebrik ediyorum. Hak eden kazandı. Yarışmayı düzenleyen emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yarışmaların devamını bekliyorum yerimseniben
Dereceye giren ve giremeyen arkadaşları tebrik etmek istiyorum ama merak ettiğim bir konu var. Bazı yarışmacılar diğerlerinden daha fazla oy almış ama dereceye girememiş. Neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?