lerenim çok çok çok tebrikler sana, oyumu tutsak güzellğe verdim çünkü hakettğni düşündüm, daha önceki yorumumda da açıklamıştım, diğer çiçekler de çok güzeldi ama tutsak güzellik tutsak olduğu için beni daha çoık xcezbetti, güzel şeyler tutsak kalmamalı değilmi, seni tekrar tekrar tebrik ediyorum canım, umarım bu en küçük başarın olur, bundan sonraki başarılarının dağlar kadar büyük olması dileklerimle
Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkürler .Yarışmalar sayesinde sitemiz daha hareketlendi ,neşelendi ve renklendi .Katılan tüm arkadaşlar birinciliği hakettiler bence .Emek verdiler ve sizlere en güzelini sunmaya çalıştılar .Hepsini tek tek kutluyorum . Tebrikleriniz içinde çok teşekkür ediyorum .Sevgiler .
ayyyyyyyy ben diğer arkadaşları tebrik etmeyi unutmuşum, çok özür arkadaşlar, dereceye giren grimeyen bütün arkadaşlrmı tebrik e diyorum ve özür diliyorum
arkadaşlar ben yine gecikmeli olarak katılıyorum. gerçekten hepsi hepsi harikaaaaaa ellerinize sağlık derece alan arkadaşları tebrik ederim devamını dilerim hepiniz harikasınızzzzzzzzzzz
Arkadaşlar yarışmamız sonuçlanıp,arkadaşlarımızı tebrik ettiğimize göre konumuzu kilitliyorum...
Katılımda bulunan ve onlara oy veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..