İnanmıyorum birinci olmuşum :teytey:
Bana oy veren,vermeyen herkese tşklerimi sunuyorum bana bu onuru yaşattığınız için opuyorumnanaktan
İlarzu ablam senide baştan birinci olduun için kutlarım devamını dilerim başarılarınınn opuyorumnanaktan
Ayrıca ikinci üçüncü dördüncü.............. bütün arkadaşlarımı kutlar gözlerinden öperim Şeniz
Aman canım birinciyim işte sondan baştan ne farkeder zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 yerim seni kedi cokacimcoook
sadece 1 oy hakkımız var maalesef...
önemli olan katılmak, o cesareti kendinde bulmak.vereliniortak
bak bana, katıldım mı -tatlicadiarzu-
bu artistik makyajlar bana göre değil, beceremiyorum. n'apim mafoldumben
fıstıklarrr hepiniz tek tek tebrik ediyorum. opuyorumnanaktan harika bir yarışma yaşattınız takibi çok eğlenceliydi heycanlıydı arzum arayı açana kadar :roflol: turkbayragi aldı bayrağı koştu resmen birinci belli ikinci kim olduk :hooray: :roflol: :roflol:
katılımların artması beklentisiyle yenisini sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmm :sm_cool: kaydirigubbakcemile5
oyy nazanım önümğzdeki yarışmada seni de sıralamalarda görsek heç fena olmaz yarışmacı olmak da ayrı bir zevk heyecan veriyor bunu tatmanı isterem ben de bibeeemm
ama son günlerde de ben de heyecan yaptım roxi koştururkene arkamdan 4 nala:)))
nazanım akşam gördüm kendisini geldim dedi çok mutluyum dedi sonra da konuşamadık
ama ççok iyiydi sevdiceğie gavuşmuşşş:))))))
Tebrikler İLARZUMMMMMMMM :hooray:
Ve elbette herkese emeğinden dolayı tesekkurler arkadaşlar, keyifli bir yarışmaydı :)) :lepi:
arzucuğum hayırlı uğurlu olsun birinciliğin.:lepi:tek başına ipi göğüsledin valla.diğerleride güzeldi ama sen tam formata uygun yapmıştın çiçeğini...
umarım hayatında hep böyle birincilikler kazanırsın (sanal ortam dışında).:enbuyukkk:öpüyorum gül yanaklarından!!!...opuyorumnanaktan
arzucum hayırlı olsun bebeişim 1.ci olmuşun...cok sevındım datlum senın adına =)))))
oyyy sevgilim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bitanem herkes neyi istiyorsa onu yaşasın dilerim...
seni de diğer yarışmada aramızda görmek isteriz amaaaaaaaaaazemuszemus
arzucum hayırlı olsun bebeişim 1.ci olmuşun...cok sevındım datlum senın adına =)))))
ŞenizŞenizŞeniz
çok teşekkür ederim bideneeeeeemmmm
o benim gonümün 1.si:hooray:.prensesim,,canım,cicim,papatyam,meleğim,ondan sonraaa bu kadder muhahaha:roflol:
aaaaaaaaaaaaaaa
birincimi oldunCADIARZU
kızım en başından birinci belli ikinci kim demedik mi sana yahunaniknanik:roflol::dance:
tebrikler bratz kızıalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ezdin yine milleti
hayırlı olsuna.s.
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?