Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzen ben o sidiklilerle görüşmüyorum:dilcikar:düğünemi ne gidicekmiş ortanca ile en büyük kız,benden mac farlarımı istedi,verdim ama getirmedi:1shok:insansöyler hacıladım bekleme dieÇok üzgünüm çoook dimio zaman sal çayıra mevlam kayıra kuzeennn ::roflol::roflol::roflol:
sen sülüman amcamızın kızlarına da haber verdin mi kuzenim onlar 7 kişi bak unutmayalım:roflol::roflol:
kuzen ben o sidiklilerle görüşmüyorum:dilcikar:düğünemi ne gidicekmiş ortanca ile en büyük kız,benden mac farlarımı istedi,verdim ama getirmedi:1shok:insansöyler hacıladım bekleme dieÇok üzgünüm çoook dimi
halil emminin tayfa daha hayırlı,onlar makyajdan anlıyo kuzi:jeyyar:-tatlicadiarzu-:roflol:
arzum torpilsiz dünyaya bedel be:lepi:
ARZUCUM BALLI LOKMAMM KETEN HELVAMMMMMMMMMM TEBRİK EDERİM BİDANEM DADLIM GIYMATLIMMMMMMMMMMM :lepi: OLAY BUDUR İŞTEEEEEEEEEEEEEEE:hooray::hooray::hooray:
tebrik edelim birincimiziii kendisi yok ama olsunnnn a.s.:hooray:
arzummmm hayırlı olsunn
erzuuuzemuszemus
hayırlı olsun bitanem:hooray:
bende tebrik ediyorum güzel makyajlimi masallahhhhhhhhhh
bende sondan ikinci olmusumzemuszemus
bu makyajima oy veren herkeze cok tsk ediyorum hakketmemisdim bunu bile cok cok saolun verenler
ama birincimiz kessinlikle hakketi tüm kalbimle tebrikler
diger arkadaslariminda ellerine saglik hayran kaldim hepinizinkinede bi benimki haric araya kaynamis oldu isde :) kusuruma bakmayin
teşekkür ederim hala kızım öperim yanagtan::)) görüşelim bi ara yaw halamı da özledim anacım yaa eniştemgiller ne ediyor? çok özledim hehehehhe