Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazar günü gece 11 de bebek
kız boynuz kulağı geçer delüüüü
senin gözler herkeşi solda bırakır çıtırım benimmmm çitlenbiğimmm
ıspartanın tek gülüüüüŞeniz
gülüm bizde süt çok hangi inekten istersen sana sağıp getirem bibeem zati içtiğiniz her sütte buranın ineklerinin sütü var balım
anne sütü lazımmm canımmm
İremimee :))))
1.ye verdim oyumu bu kadar güzel yansıtılamaz valla mükemmel olmuş:)))
ilarzu nun makyajı sıradışı olduğu için ona verdim..........
3. & 7. numaraların gözükmüyor resmi !
3. ve 7 yarışmacının resmi yok :sm_confused: hepsini görmeden oy kullanmak istemedim
görünenlerin makyajları harika resim sorunu halledilirse tekrar bakarım ozaman oyumu kullanırım
hehehe hak eden kazansın diyorum ama :hooray:
ilarzuopuyorumnanaktanilarzuopuyorumnanaktanilarzu
sana hastayım kızım ben :asigim::kedi::lepi:
yalnız şunu belirtiyim,güzelliğin için sana vermedim oyumu,inanılmaz güzel yapmışsın makyajını,muhteşem olmuş,tablo gibi,ressam gibi işçilik yapmışsın helal olsun,dier arkadaşlar sizde çok başarılısınız,hepinizin muhteşem olmuş ama tek bir favori oluyor ondada ilarzu favorim:smiley-cool:
aa evet 7. benimki ama görünmüyor, neden ki?
la gülm roxiyi geçen tehdit ettim düş peşimden sülalemi çağırır oy kullandırırım kendime dedim:))) ssen de neden kendini çok belli ettin halamın kızı aşkolsun:))))
çok teşekkür ederim canım çok incesin yazan ellerine sağlık bebeğim
yalnız bırakırmıyız akrabamızı bizsöyledim aşirete örgütlendik seni birinci yapalım die:dance:
çok incesin die t.ederekte akraba olmadığımızı inandırmaya çalışma sonunda:1shok:
foyamız çıktı ortaya zaten:tomato::roflol: