İdrardan kan ve pıhtı gelmesi?

Cena

☁️👼☁️
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
198
677
Arkadaşlar merhaba, dünden beri idrarimda yanma vardı bugün kan ve pıhtı da beraberinde eşlik etti... Şuan sadece yanma var oda kaybolacak gibi yine de doktora gitmelimiyim bu durumu yasaysan var mi ? Yarın adet tarihim adet le beraber enfeksiyon varsa oda gider diye arkadaşım dedi . Hastaneye gitmek şartmı bu durumda siz daha önce yaşadınız mi??

Hastahaneye gidiyorum arkadaşlar teşekkürler ilginiz için.

Son düzenleme:
Hic basıma gelmedi ama korktum biraz.Bence direk doktora gidin.Endiselenecek bir sey olmasa bile her zaman olan bir sey değil,bir uzman görsün derim.Gecmis olsun

Hic basıma gelmedi ama korktum biraz.Bence direk doktora gidin.Endiselenecek bir sey olmasa bile her zaman olan bir sey değil,bir uzman görsün derim.Gecmis olsun
Bende ilk defa yaşayınca baya korktum. Ya sabah doktora git sıra al tahlil ver deyken tüm gün hastahane de geçecek o yüzden pek gidesim yok gibi ama bir yanım korkuyor 😕

Bende ilk defa yaşayınca baya korktum. Ya sabah doktora git sıra al tahlil ver deyken tüm gün hastahane de geçecek o yüzden pek gidesim yok gibi ama bir yanım korkuyor 😕

Haklısınız ama sağlık bu ihmale gelmez.Bence erkenden hemen gidip halledin.Hem içiniz ferahlar

İdrarınızdan geldiğine eminseniz doktora koşun. Sizi korkutmak istemem ama iltihap bile olsa en basiti ilerde ciddi sorunlara yol açabiliyor ihmale gelmez böyle şeyler

Iltihap olabilir mantar olabilir en iyisi doktora gitmek geçmiş olsun. Umarım ağır bir şey değildir

Kum dökmüş olabilirsiniz. Saglik ocagi idrar tatlılı yapmıyor acaba? Geçmiş olsun.

Lütfen direk zaman kaybetmeden üroloji uzmanına gidin fazla bir zamanınızı almaz alsa bile bu sağlık ihmale gelmez geçmiş olsun 🌸

bobreklerden kaynakli iltihao basima cok geldi gi icin soyluyorum sonra cekersinnn ilerlerse

Arkadaşlar merhaba, dünden beri idrarimda yanma vardı bugün kan ve pıhtı da beraberinde eşlik etti... Şuan sadece yanma var oda kaybolacak gibi yine de doktora gitmelimiyim bu durumu yasaysan var mi ? Yarın adet tarihim adet le beraber enfeksiyon varsa oda gider diye düşündüm. Hastaneye gitmek şartmı bu durumda siz daha önce yaşadınız mi??
Çok yanlış düşünmüşsünüz adetle enfeksiyon neden gitsin ne alakası var. Adetle pis kan kötü kan atılmaz bebeğin tutunması için hazırlanmış rahim duvarı atılır. Neyse siz zaman kaybetmeden doktora gidin önemli bir şey değilse bile içiniz rahatlar.

İdrar yolu enfeksiyonları ya da taş/kum da kanama yapar. Taş/kum varsa onlar da enfeksiyona sebep olabilir.
Yanma da varsa enfeksiyon olabilir. Bağışıklık sistemini zayıflatan bir ilaç kullanımın ya da hastalığın yoksa sürekli enfeksiyon geçirmiyorsan gençlerde genelde sorunsuz iyileşiyor. Ama gene de bir tahlil ver bence. Antibiyotik başlarlar. Acilen Üroloji uzmanına gitmene gerek yok. Pratisyen de Halleder.
Adetle beraber de iltihap akıp gitmez. Geçmiş olsun.

ya idrar yollari enfeksiyonunuz var ya da kum döktünüz. ihmal gelmez

X