İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

Kesinlikle etiketlerim eşim in doğum gününe 1 hafta var perşembe cuma testi yapacağım pazar süpriz yapmak için umarım yapabilirim süprizi 🙃 dua edin ❤️
Aa ne güzel bizim de yarın yıl dönümümüz ben de çok istemiştim böyle bir hediye vermeyi geçen ay olmadı bu ay test için erken 5 gün var bata ama yine de yarın sabah yapacağım bir ümit çıkarsa diye

Aa ne güzel bizim de yarın yıl dönümümüz ben de çok istemiştim böyle bir hediye vermeyi geçen ay olmadı bu ay test için erken 5 gün var bata ama yine de yarın sabah yapacağım bir ümit çıkarsa diye
Erken gebelik testi yap umarım hediye yi verirsin Rabbim bu güzel hediye yi size verir ❤️ Hepimize ❤️

Sizin ne gibi belirtiler olaylar var acaba
Ben 14 Eylül'de çatlatma iğnesi oldum bir kaç gün sonrasında ağızımda kötü acımsı tad oluyodu özellikle sigara içerken kaç gün boyunca sürdü dün yine oldu aşırı kasık ağrısı ama bi farkı kramp mı desem batma mı bilemedim ara ara rahmime vuruyordu bi ara yürüyemedim hatta bide aşırı şişkinlik karnında sanki afedersin ama dolu dolu gaz var gibi 2 gün kala silik çizgi çıktı kan verdim 1.45 çıktı oda doktor da pazartesi tekrarlarız testi dedi

Eklentiler

• IMG_20230927_162539.jpg
    IMG_20230927_162539.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 112
Ben 14 Eylül'de çatlatma iğnesi oldum bir kaç gün sonrasında ağızımda kötü acımsı tad oluyodu özellikle sigara içerken kaç gün boyunca sürdü dün yine oldu aşırı kasık ağrısı ama bi farkı kramp mı desem batma mı bilemedim ara ara rahmime vuruyordu bi ara yürüyemedim hatta bide aşırı şişkinlik karnında sanki afedersin ama dolu dolu gaz var gibi 2 gün kala silik çizgi çıktı kan verdim 1.45 çıktı oda doktor da pazartesi tekrarlarız testi dedi
Tam bilmiyorum ama okuduklarım kadarıyla çatlatma iğnesi de bazen o etkiyi yapabiliyor ama biri daha burda görüp özelden yazmıştı 2.5 den 4 gün sonra felan 20 ye çıkmıştı hatta çarşamba 46 dedi yükselme şansı bence var benim şuan regl 6 gün gecikme de ve de aşırı kasık ağrım var gittikçe çoğalıyor belirtilerim arttı bugün gittim ama sağlık ocağında kan alım saatti geçmişti yarın erkenden gidicem kesinlikle haber veririm sende dikkat et ben emin olmadığım halde dikkatli oluyorum inşallah ikimizin de melekleri bizledir ❤️🌸

Ha bide ara ara akıntım oluyodu şeffaf ve beyaz ama iki üç gündür beyaz iç çamaşırı giyiyorum anlamak için günlük ped de anlayamıyorum sarımsı lekeler oldu sarı akıntı da olmuş olabilir

X