İdrarda keton ve protein fazlalığı

MrsKurabiye

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
1.654
1.676
83
İyi akşamlar hanımlar. 9+2 haftalık hamileyim ikizlerime. Bugün idrar tahlilimde keton ve protein değerleri epey yüksek çıkmış. Doktorum serum tedavisi görmemi ve nefroloji doktoruyla görüşmemi istedi. Sanırım durum ciddi. Gebeliğinde böyle bir durumla karşılaşan var mı? Varsa nasıl atlattınız bu süreci? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Kimsenin bir fikri yok mu? Benim için çok önemli bir durum. Umarım yardımcı olursunuz 🙏🏻

Böbrek fonksiyonlarinjzin doğru çalışmadığını gösteriyor ya da çok az sıvı tuketiyorsunuz.
Bu duruma protein kaçağı deniliyor bildiğim kadarıyla. Benim arkadaşımda vardı sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldı. Ancak sanırım sizde tam tespit yapılamamış o yüzden yonlensirilmissiniz . Çünkü bugün az sıvı tuketseniz de yüksek çıkar

Keton açlık demek protein hakkında bilgim yok idrarınızı açken vermişsiniz

5. haftadan beri aşırı bulantı yaşıyorum. Koca bir günü tek bir muzla geçirdiğim çok oluyor. Ne yesem çıkarıyorum, suyu bile. Endişelendim açıkcası. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Arkadaşlar, böyle bir şey yaşayıp da bebeğine sağlıkla kavuşan var mı?

Keton fazlalığı ilk uc bucuk ayda ben de yasadim sebebi kusmadan.dolayi vucut yag yakarak.sivi uretiyor yani sivi.kaybi keton degeri kussanda yiyip.icmeye devam.ediceksin sivi.sivi.sivi almalisin ileri.seviyede serum.takilyor protein.kacagi konusunda.fikrim.yok.gecmis.olsun Allah sifa versin

Çok teşekkür ederim 🙏🏻 İnşallah bunu da hayırla atlatırım, yarın doktora gideceğim.

Back
X