28 Nisanda eşimle birlikte olduk, az önce bir gebelik testi aldım yarın sabah yapmayı düşünüyorum sizce erken mi?
hiç aklım almadı :44: nasıl hamile olabilirsiniz ki :44: sizin bugünler yumurtlama günleriniz olmalı.. bence bugünü değerlendirin
28 mayısta bekliyorum adetimi. birlikte olduktan sonra uyuyakalmışımuyandığımda adet olmuştum. benim durumunda olup hamile kalanları duyduğum içinde acaba dedim. O zaman yarın sabah bi şansımı deneyim ben...
evet haklısınız bu günler yumurtlama günlerim. ama benim gbi aynı durumda olupta hamile kalanlar olmuş. o nedenle bende acaba mı ki diyorum. çünkü migren hastası olduğum için ilaçta aldım.. Kafam oldukça karıştı. 14 gün geçti ilişkinin üzerinden bende emin değilim idrar testinden... Bir belirtim yok henüz. Migdemde şişlik oluyor sıklıkla ama bu durumla mı ilgili bilmiyorum..
Sevgili cerol benim tek endişem ilaç almam yoksa başkalrının yaşadığıyla benim yaşadığımın aynı olmayacağını, hatta acaba hamilemyimdir diyerek burda kesn cevap alamayacağımı biliyorum. ama insanın böyle zamanlarda sanırım biriyle konuşmaya ihtiyacı oluyor. İlk gebeliğimi düşünüyorum. İlişkimiz yumurtlama günlerinde gerçekleşmedi o nedenle anlamaya çalışıyorum aslında bazı şeyleri.. bu arada tek bir ilişki oldu diyebilirim o nedenle eminim. çünkü diğerlerinde korunuyorduk.
Sevgili cerol benim tek endişem ilaç almam yoksa başkalrının yaşadığıyla benim yaşadığımın aynı olmayacağını, hatta acaba hamilemyimdir diyerek burda kesn cevap alamayacağımı biliyorum. ama insanın böyle zamanlarda sanırım biriyle konuşmaya ihtiyacı oluyor. İlk gebeliğimi düşünüyorum. İlişkimiz yumurtlama günlerinde gerçekleşmedi o nedenle anlamaya çalışıyorum aslında bazı şeyleri.. bu arada tek bir ilişki oldu diyebilirim o nedenle eminim. çünkü diğerlerinde korunuyorduk.
28 Nisanda eşimle birlikte olduk, az önce bir gebelik testi aldım yarın sabah yapmayı düşünüyorum sizce erken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?