İdrarda gebelik testi için erken mi?

ch35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
82
1
36
Niğde
28 Nisanda eşimle birlikte olduk, az önce bir gebelik testi aldım yarın sabah yapmayı düşünüyorum sizce erken mi?

regli ne zaman?
ilişkiden 10 gun snra çıkan yanı erken gebelik testlerine çokta guvenme derim.

bildiğim kadarıyla 14 gün sonra belli oluyor..

İnternette ilişkiden 10 gün sonra idrarda bhcg çıkabilir ama emin olmak için muhakkak adetin geçmesi gerektiği yazıyordu.Senin 14 günü bile geçtiğine göre denemende fayda var.

28 mayısta bekliyorum adetimi. birlikte olduktan sonra uyuyakalmışım uyandığımda adet olmuştum. benim durumunda olup hamile kalanları duyduğum içinde acaba dedim. O zaman yarın sabah bi şansımı deneyim ben...

28 Nisanda eşimle birlikte olduk, az önce bir gebelik testi aldım yarın sabah yapmayı düşünüyorum sizce erken mi?

canım merak ettim belirtilerin var mı varsa neler ?
ben de pek ümidim yok ama aynı tarihden olabilir diye düşünüyorum... 28 nisan... :)
belkide aynı gün aynı tarihten hamiş oluruz senle :)))

Son düzenleme:
canım bence cok erken adetıne cok var belkıde hatta kanda bıle bellı olmayabılır ama ıdrar yerıne kanda baktır derım bhcg 3 bıle olsa umut var demek dıye bılıyorum cunku bu donemde ancak bukadar cıkar sanırım ıdrarda cıkması ıcın bhcg 30 olması lazım en az ama tabı bılınmez erken dollenme cıkabılır belkı

Son düzenleme:
hiç aklım almadı :44: nasıl hamile olabilirsiniz ki :44: sizin bugünler yumurtlama günleriniz olmalı.. bence bugünü değerlendirin

hiç aklım almadı :44: nasıl hamile olabilirsiniz ki :44: sizin bugünler yumurtlama günleriniz olmalı.. bence bugünü değerlendirin

Aynen öyle,eğer 28 günde bir adet oluyorsanız bugünden itibaren 3 gün sizin en verimli yumurtlama günleriniz,öyle pat diye tutmaz,bu 3 gün ilişkinizi yoğunlaştırın..

Bende yumurtlama günü ilişkisi sonrası hamile kaldım çünkü...

kızlar benim hesabıma göre benim 3 mayıs yumurtlama dönemimdi. benim merak ettiğim ilişkiden kaç gün sonra belirtiler başlar ?

canım adet oldugun gun yumurtlaman çok zor bir ihtimal yanı gebe olma ihtimalin çok düşük.sanırım bu konuda biraz bilgi eksikliğin var .
eger reglin 28 gunde bir oluyorsa ki anladgım kadarıyla 30 gunde bir oluyorsun
eğer 28 gunde bir ise regli başladığı gun itibariyle 14.gün yumurtlama tarihin yanı bugun :))).eger 30 gun ise 16.gün diye biliyorum.
yumurtadıgını kendinde hissedebilirsin akıntın olur.daha detaylı incelemek istersen ''ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin '' formunu incele canım.
inşallah sağlıklı bir sekilde gebe kalırsın

yumurtlama döneminden 10-14 gun sonra belirtiler olabılır fakat herkeste aynı belirtiler olmaz yada belirti bile olmayabılır

evet haklısınız bu günler yumurtlama günlerim. ama benim gbi aynı durumda olupta hamile kalanlar olmuş. o nedenle bende acaba mı ki diyorum. çünkü migren hastası olduğum için ilaçta aldım.. Kafam oldukça karıştı. 14 gün geçti ilişkinin üzerinden bende emin değilim idrar testinden... Bir belirtim yok henüz. Migdemde şişlik oluyor sıklıkla ama bu durumla mı ilgili bilmiyorum..

ben şunu anlamıyorum insanlar bebek olsun diye sürekli ilişki halindeler hangi tarihte olduklarını nasıl bilebilirler.
dr.lar bile hangi tarihte oldugunu bilemiyorlar nasıl adet tarihinde oldu diyorlar aanlayamıyorum.
o ayda tek bir ilişki olur anlarım he o zamanda o kişinin yumurtlaması o zamanda gerçekleşmiştir.
şunu unutma herkesin vucudu verdiği tepkiler farklı o yuzden başkaları ile kendini kıyaslama.
kendi vucudu dinle eğer yumurtlamanı anlayamıyorsan ovulasyan testi yaparak yumurtlaman bulabılırsın.

Sevgili cerol benim tek endişem ilaç almam yoksa başkalrının yaşadığıyla benim yaşadığımın aynı olmayacağını, hatta acaba hamilemyimdir diyerek burda kesn cevap alamayacağımı biliyorum. ama insanın böyle zamanlarda sanırım biriyle konuşmaya ihtiyacı oluyor. İlk gebeliğimi düşünüyorum. İlişkimiz yumurtlama günlerinde gerçekleşmedi o nedenle anlamaya çalışıyorum aslında bazı şeyleri.. bu arada tek bir ilişki oldu diyebilirim o nedenle eminim. çünkü diğerlerinde korunuyorduk.

Son düzenleme:

migren ilaçları çok kuvvetli ilaçlar sakıncası olabılır haklısın.migren ilacını sureklı mı kullanıyorsun kı yoksa sadece migrenin tuttugu zaman mı.
çok zor bir rahatsızlık allah kolaylık versin gebelikte migrenin tuttugu zaman nasıl yaparsın belkide gebelikle beraber oda kesilir .
sen başkalarında adet zamanı hamile kalmışlar dediğin için öyle söyledim sonuçta tek bir ilişki olmadan adette oldu diyorlar aynı yanılgıya bende zamanında düştüm ve o tarz yazanlara tepkim sana değil.

migren ilaçları çok kuvvetli ilaçlar sakıncası olabılır haklısın.migren ilacını sureklı mı kullanıyorsun kı yoksa sadece migrenin tuttugu zaman mı.
çok zor bir rahatsızlık allah kolaylık versin gebelikte migrenin tuttugu zaman nasıl yaparsın belkide gebelikle beraber oda kesilir .
sen başkalarında adet zamanı hamile kalmışlar dediğin için öyle söyledim sonuçta tek bir ilişki olmadan adette oldu diyorlar aynı yanılgıya bende zamanında düştüm ve o tarz yazanlara tepkim sana değil.

Allah razı olsun evet zor oluyor tuttuğu zaman. Ağrı kesici içtim 2-3 defa. düzenli olarak kullandığım migren ilacım yok. Hamilelikle birlikte migren ağrıları kesilende olmuş. sanırım bunu yaşamadan bilemicem..

Canim bizde 28nisanda calisma yaptik merakdn catladim. 12 gun snra test yaptim negatif cikti.
Cok uzuldum. Bundn sonra adetim gecikmed
n test yapmiycam. belki erkn yapms olabilirm
sende yapma bence ;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…