İdrar yolu iltihabı ve mantar çözümünü bulamadım

merhaba kızlar,

googleda gezerken buldum bu topiği. bende de başladı bu hastalık

45 dk tuvalette oturduğumu hatırlıyorum. doktor önce bi antibiyotik verdi kusmaktan öldüm geçmedi

başka bi doktor mineflolks verdi azcık düzeldi. sonra baktık olmayacak doktora gittik serum taktı bu kez düzeldi

geçen ay adet bitiminden sonra yine başladı. eczaneden minefloks aldım yine. size bunları yazarken ayaklarımda sıcak su torbası druyor

ama bi yol var. yaban mersini aldm aktardan....kaynatıp günde 2 kupa içiyorum

çok iyi geliyor ve o kaynattığım meyveyi yiyorum.hızımı alamayıp suyundan azcık cildime sürüyorum:9:

iltihabı söktüğü bi gerçek... cranberry diye geçiyor çoğu yerde.ben yazın taze meyvesinide yedim mor bi şey çok hoş bi tadı var.deneyin derim :34:

ayrıca elma sirkesini banyoda birazcık döküyorum.bi kaç dakika sonra yıkıyorum akıntı varsa kesiyor

çok berbat bi şey bu hastalık.yaşam kalitemi düşürüyor

ne zaman başlasa dar bi şey giyemiyorum,geceleri sürekli kalkıyorum,mekik çekemiyorum

bi bulamadılar çaresini:50:

Canım bende de çok idrar yolu iltihabı oluyor, gerçekten çektiklerini anlayabiliyorum bende pamuklu çamaşırlar giymeye çalışıyorum. Bende özel bir hastanede yine çok iyi bir doktora gitmiştim, kültür testine varana kadar herşeyi yaptılar ama yine birşey bulamadılar, üşütmeden olabilirmiş kendine dikkat ayaklarını sıcak tut canım..

tuvalete geçince taharet alın ve devamlı kuru tutun çünkü mantar nemli ortamda çoğalır ben de çekiyorum tamamen geçmiyor

Merhaba kızlar.

Ben 2 yıllık evliyim. Ve evlendiğimden beri sürekli vajinal problemler yaşıyorum. Gitmediğim doktor kalmadı özelden araştırma hastanelerine kadar.

Sürekli idrar yolu iltihabı oluyorum nerdeyse her ay o lmazsa mantar oluyorum.
Bu rahatsızlık sonucu hayat biçimimi değiştirdim. Öncelikle gidip pamuklu çamaşır aldım ve çamaşır makinesinde yıkadıktan sonra çamaşırlarımı kaynatıyorum ve giymeden önce ütülüyorum.

Günde 3 litre su içiyorum.

Bataklık çileği diye bitkisel bir ilaç kullanıyorum.

Çekmecemde fitilim kremim hep hazır durur.

Ama yinede hep oluyorum hep oluyorum. Artık bıktım yaaa. Neden sürekli oluyorum ve çare bulamadım.

Ve de kasıklarımda sürekli ağrı var. İlk evlendiğim zaman ayaklarımı üşütüyorum sanmıştım. Kilo aldım kotlarım dar geliyor sıkıyor dedim. Ama onların çaresini buldum pantolonlarım bol ve hep yünlü çorap giyiyiyorum ama bu kasık ağrısından kurtulamadım

Smear testi yapıldı kütlür alındı paralar döktüm hep testlere temiz çıkıyor

Ama ben bu idrar yolu enesiyonuna çare bulamadım.

Bunu tecrübe eden ve bana öğüt verecek olan biri var mı ? :59:

eşininde bir idrar kültürü vermesinide bir denermisin bu tarzz tekrarlayan mantarlardaa ve enfeksiyonlardada eşinindee antibiyotik kullanmasıı gerekli olabilirr..

eşinden kaynaklanan bir enfeksiyonda olaiblir canım tek taraflı muayene olmayın bence eşinde bir dr.a görünmeyi denesin derim çok geçmiş olsun bende bir dönem sıklıkla yaşıyordum hatta idrardan kan gelmeye başlamaya kadar gitmişti ve sürekli yün çorap takibi ve kiraz sapı kaynatıp içerek aştım şükür ki...:59:

ve aklıma gelmişken o aşamadayken temiz gazlı bezi ütü de ısıtıp ısıtıp koyardım sıkca değiştirerek en az yarım saat böyle uygulardım ve en son bezle yatardım..çok zor bir durum :59:

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

googleda gezerken buldum bu topiği. bende de başladı bu hastalık

45 dk tuvalette oturduğumu hatırlıyorum. doktor önce bi antibiyotik verdi kusmaktan öldüm geçmedi

başka bi doktor mineflolks verdi azcık düzeldi. sonra baktık olmayacak doktora gittik serum taktı bu kez düzeldi

geçen ay adet bitiminden sonra yine başladı. eczaneden minefloks aldım yine. size bunları yazarken ayaklarımda sıcak su torbası druyor

ama bi yol var. yaban mersini aldm aktardan....kaynatıp günde 2 kupa içiyorum

çok iyi geliyor ve o kaynattığım meyveyi yiyorum.hızımı alamayıp suyundan azcık cildime sürüyorum:9:

iltihabı söktüğü bi gerçek... cranberry diye geçiyor çoğu yerde.ben yazın taze meyvesinide yedim mor bi şey çok hoş bi tadı var.deneyin derim :34:

ayrıca elma sirkesini banyoda birazcık döküyorum.bi kaç dakika sonra yıkıyorum akıntı varsa kesiyor

çok berbat bi şey bu hastalık.yaşam kalitemi düşürüyor

ne zaman başlasa dar bi şey giyemiyorum,geceleri sürekli kalkıyorum,mekik çekemiyorum

bi bulamadılar çaresini:50:
.

Arkadaşım bende mantardan şüpheleniyorum. çoğunlukla koyu beyaz ve arada yeşilimsi bir akıntı geliyo. şuanda regliyim bitince doktora gidicem. 3 aydır oluyo iğrenç bir durum. önce üşüttüm o yüzden oluyo diye düşündüm ama geçmeyince biraz araştırma yaptım mantar olduğundan şüpheleniyorum. yaban mersini bazı hastalıklara da iyiymiş. onu bulmak kolay da sirkeden bana biraz bahsedermisin nasıl kullanıyorsun. istersen özel mesaj da atabilirsin.

Merhaba kızlar.

Ben 2 yıllık evliyim. Ve evlendiğimden beri sürekli vajinal problemler yaşıyorum. Gitmediğim doktor kalmadı özelden araştırma hastanelerine kadar.

Bu rahatsızlık sonucu hayat biçimimi değiştirdim. Öncelikle gidip pamuklu çamaşır aldım ve çamaşır makinesinde yıkadıktan sonra çamaşırlarımı kaynatıyorum ve giymeden önce ütülüyorum.

Ama yinede hep oluyorum hep oluyorum. Artık bıktım yaaa. Neden sürekli oluyorum ve çare bulamadım.

Ve de kasıklarımda sürekli ağrı var. İlk evlendiğim zaman ayaklarımı üşütüyorum sanmıştım. Kilo aldım kotlarım dar geliyor sıkıyor dedim. Ama onların çaresini buldum pantolonlarım bol ve hep yünlü çorap giyiyiyorum ama bu kasık ağrısından kurtulamadım

aynı dertten muzdaribiz.. idra yolu enfeksiyonunu kızılcık suyu ile yendim antar devam ediyo prebiyotik fitiil kullanıyoum adet sonrası..naapcamı şaşırdım.tüp bebeğe 1 ay kaldı:(

bende bugün gittim doktora
bendede iltihap varmış antibiyotuk fitil krem ve ağrı kesici verdi
yumurtalıklarımda çok şiddetli ağrı vardı
birde bir cisim gördü ultrasında
çikolata kisti dedi
bilgisi olan varmı bununla ilgili?
geçmezse küçük operasyon dedi yaa :50:

çikolata kisti ağrı yapmıyosa asla ameliyat edilmez başka bi doktora git bilgi al ameliya asla olma bir an önce hamile kalmaya bak çünkü ben bu yüzden hamile kalamıyorum..

merhabalar kızlar bende 2 senedir şöyle bir sorun var lavaboya çıkamıyorum ve sürekli yanma ve kasıklarımda sancı oluyor doktora gittim birkaç kere ama biri idrar yolları enf. dedi biri birşey yok dedi temiz diyorlar yani ben anlamıyorum ilaç kullandım kendimi sıcak tutuyorum ama bir türlü geçmiyor sabahlara kadar uyuyamıyorum yani artık karnım şişiyor avaboya çıkamadığım için apandisim patlayacak gibi :((

kızlar bendede vajinal enfeksiyonmu mantarmı kaşıntımı ne diyim bilemedim işte kaşıntı ve akıntı oluyordu . ben burdan okudum ve denedim elma sirkesi bana iyi geldi kaşıntım ve akıntım geçti şimdilik inş. bidaha olmaz Allah razı olsun yazanlardanda elma sirkesini derdime derman oldular diyebilirim ;))))

slm arkadaşlar bn üniversiteyi bitirdiktn sonra bi hastalığıa yakalandm 5 senedir neler cektim. cerrahpaşada ve capada yattım bi teshis konulamadıhersey cok temizdi.hiç konuşamaz ve yürüyemez olmuş gözlerimi kırparak konuşuyordum ama çok yavaşta olsa iyileşiyordum.. bn profesör dr.lara "bnde bi mikrop var ama tıpda adı belli olmayan" diye mesaj olarak yazıyordm onlarda cok şaşırıyorlardı söylediklerime bide sürekli idrar yolu enfeksiyonu vardı bnde artık antibiyotikler fayda etmiyordu ve bu bni daha yorgun yapardı.bitkisel çözüm arıyordum. melisayı, karabaş otunu, yaban mersinini denedim ama cok az faydala oldu. artık bıkmıştım sonra gümüşsuyunu buldum ve emindim bana iyi gelecegini ama maddi durumdan kaynaklı 1bucuk ay alamadm. 10gün önce kullanmaya başladım ve suanda konuşmam iyice düzeldi %95 oranında yürümemde 15-20 adım atıyorum suanda hepimiz hayretler içindeyiz.idrar yolu içinde idrarım hep bulanıktı suanda daha berrak.ve sürekli hiçç bitmeyen mantarım vardı. oda tamamen bitti. bn abartarak yüzüme, kulaklarıma, burnuma da sürdüm ve damlatım. bnm bogazım kulaklarım burnum cok kaşınırdı gümüşsuyunu yutmadan gargara yaptım zaten boğazınızda bi sorun varsa ilk bikaçgün acımcı bitat olacaktır yanı bnde öyle oldu. boş bi enjektör yardımıyla burnuma ve kulaklarıma damlattım yine bunlarda da sorun varsa damlattığınız anda cok fazla kasıntı olacaktir. bnm tahminim ordaki mikroplar ölürken kaşıntı yapıyo heralde düşüncesi bile çok iğrenç ıııııııııııııııyyyyyyyyyyy.ister inanın ister inanmayın adım nese akay cerrah paşa ve capa tıp fakültesi nöroloji bölümünde tanıdığınız varsa personel hemşire yada dr sorabilirsiniz. 25 ppm likten siva derm gümüşsuyu kullandım halada kullanıyorum.aaaaaaa yüzümü unuttum yüzümdeki sivilcelerde bitti geçti. bayanlar yardımcı olursa bu anlattıklarım bu bni mutlu eder..

merhaba arkadaşlar ben bunları paylaşırken sizinde faydalanmanızı istediğim için paylaştım. Ve yine yazıyorum. yazın 3 ay köydeydim köy suları kreçli yani kaynak suyu falan oluyor ordayken hiç gümüşsuyu almadım o yüzden suların etkisiyle kulagım, burnum ve boğazım hatta gözüm bile çok fazla kaşınıyordu. istanbula geldiğim de ilk iş olarak gümüş suyu istedim. şimdi kullanmaya devam ediyorum.gözlerime kulaklarıma burnuma gümüşsuyu damllattım bide içmeye devam ALLAHa şükür şimdi iyiyim. geçen sene gümüşsuyuyla tanışmadanların bana önce ( hatta 9 ay önce) çıkmazdım, insanların bana bakmaları hoşuma gitmezdi. çıktığım zaman da tekerlekli sandalyeyle çıkardım. gümüşsuyunu kullanmaya başladıktan 2 ay sonra falan kullandıktan sonra ben evde rahat yürümeye ve wolkerla dışarı çıkmaya başladım. Şimdi de ALLAHa binlerce şükür artık evde bütün işleri yapıyorum :) Ve Ve dışarda da sadece arkadaşım hafifce koluna girerek yürüyorum. çalışmayı bile birkaç ay için de düşünüyorum. gümüşsuyu ailesine teşekkürler.

Merhaba kızlar.

bunu yeni evlenen yaşayan çok kişi duyudum. sanırım sorun hijyen şöyleki eşinle cinsel münasebet önceside duş almanız gerekiyo en azından eşinin gereken yerlerini temizlemesi şart. belki gün içinde çok temiz bi insan olabilir ama senin bağışıklığın zayıfsa küçücük ybancı mikrop bile sna yeter. bi çözümüde kondom tabi. bunlara rağmen hala oluyosa banyo yaparken oturduğun biyer olablir. daha bisürü nedeni olabilir yani. örmeğin bende geçen gn yerde oturarak yıkantım ve çok kaşıntı oldu. şükürki geçti.

12 sayfa olduğu için tek tek okuyamadım. civan perçemi otu tüketin, kesinlikle derdinize derman olacaktır. aktarlarda satılıyor, papatyaya benziyor, demet halinde satılıyor. her gün demleyip içeceksiniz. zararı yok faydası çok.

bende 6 aylık hamıleyım ve basından berı ıdrarda ıltıhaplanma var bi geçiyor tekrar baslıyo kasık agrılarımdan sebep gıttım bugun doktora ve kum dusuruyorsun dedı 13yasından berı kum dusuruyorum zaten ...

ben bunları yazarken belki inanmayanlar vardır ben artık tek başıma heryere gidiyorum geziyorum veeeeee veeee işe başladım 1bucuk aydır ALLAHa şükür çalışıyorum. bunları birileri para kazansın diye yazmıyorum sadece benim gibiler varsa umut olsun... belki bana olduğu kadar etki etmez ama belki biranda etki eder bilemiyorum.gümüşsuyunu bulmadan önce sürekli arastırdım hergünüm yatakta internette geciyordu. ve şükürler olsun buldum ve artık araştırmıyorum. bu size yarar sağlamazsa durmayın araştırın. aslında işyerimin adını vermeyi çok isterdim inanmayan varsa arayıp konuşalım diye ama olmaz :(( sonuçta iş. çok az %2lik bi hastalıgım kaldı.bazıları nereden temin edilecegini soruyo ben www.gumus-suyu.comdan alıyordum siva derm'in diğerlerinden almadım ama şuanda site bakımdaymış isterseniz orada görüştüğüm beyin numarasını vereyim.
siva derm'in gümüşsuyu
cihan bey 05302639614

herkese sağlıklı mutlu umutlu yarınlar

Merhaba kızlar.

Öncelikle geçmiş olsun. Önceki sayfaları okumadım ama idrar yolları için maydonoz suyu birebirdir. İster iç, istersen kaynatıp buharında otur, yiyebildiğin kadar da ye. Bir de muhtemelen biliyorsundur ama seninle beraber eşinin de her seferinde tedavi olması gerekir. Mantar için de bol bol yoğurt, ayran ve kefir tüketin. Ama kefiri gün aşırı tüketmek daha iyi sanırım. Her gün iyi değilmiş diye duymuştum.

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun. Önceki sayfaları okumadım ama idrar yolları için maydonoz suyu birebirdir. İster iç, istersen kaynatıp buharında otur, yiyebildiğin kadar da ye. Bir de muhtemelen biliyorsundur ama seninle beraber eşinin de her seferinde tedavi olması gerekir. Mantar için de bol bol yoğurt, ayran ve kefir tüketin. Ama kefiri gün aşırı tüketmek daha iyi sanırım. Her gün iyi değilmiş diye duymuştum.

merhaba arkadaşlar. mantar tedavisinde eşin de tedavi olması gerekir evet ama doktorum bana yalnızca benim kullanabileceğim fitil vb. verdi. eşim için önerebileceğiniz ilaç var mı acaba? yani siz eşinizle tedavi olurken eşiniz ne gibi ilaçlar kullanıyordu? eşim şu an taşıyıcı durumunda büyük ihtimalle çünkü.

canım öncelkle geçmiş olsun, mantar olma sebebin idrar yolu için kullandığın antibiyotikler buna başka bi çare bulursan eğer mantardan da kurtulucaksın inşallah..

Back