merhaba kızlar,
googleda gezerken buldum bu topiği. bende de başladı bu hastalık
45 dk tuvalette oturduğumu hatırlıyorum. doktor önce bi antibiyotik verdi kusmaktan öldüm geçmedi
başka bi doktor mineflolks verdi azcık düzeldi. sonra baktık olmayacak doktora gittik serum taktı bu kez düzeldi
geçen ay adet bitiminden sonra yine başladı. eczaneden minefloks aldım yine. size bunları yazarken ayaklarımda sıcak su torbası druyor
ama bi yol var. yaban mersini aldm aktardan....kaynatıp günde 2 kupa içiyorum
çok iyi geliyor ve o kaynattığım meyveyi yiyorum.hızımı alamayıp suyundan azcık cildime sürüyorum![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
iltihabı söktüğü bi gerçek... cranberry diye geçiyor çoğu yerde.ben yazın taze meyvesinide yedim mor bi şey çok hoş bi tadı var.deneyin derim![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
ayrıca elma sirkesini banyoda birazcık döküyorum.bi kaç dakika sonra yıkıyorum akıntı varsa kesiyor
çok berbat bi şey bu hastalık.yaşam kalitemi düşürüyor
ne zaman başlasa dar bi şey giyemiyorum,geceleri sürekli kalkıyorum,mekik çekemiyorum
bi bulamadılar çaresini![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
googleda gezerken buldum bu topiği. bende de başladı bu hastalık
45 dk tuvalette oturduğumu hatırlıyorum. doktor önce bi antibiyotik verdi kusmaktan öldüm geçmedi
başka bi doktor mineflolks verdi azcık düzeldi. sonra baktık olmayacak doktora gittik serum taktı bu kez düzeldi
geçen ay adet bitiminden sonra yine başladı. eczaneden minefloks aldım yine. size bunları yazarken ayaklarımda sıcak su torbası druyor
ama bi yol var. yaban mersini aldm aktardan....kaynatıp günde 2 kupa içiyorum
çok iyi geliyor ve o kaynattığım meyveyi yiyorum.hızımı alamayıp suyundan azcık cildime sürüyorum
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
iltihabı söktüğü bi gerçek... cranberry diye geçiyor çoğu yerde.ben yazın taze meyvesinide yedim mor bi şey çok hoş bi tadı var.deneyin derim
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
ayrıca elma sirkesini banyoda birazcık döküyorum.bi kaç dakika sonra yıkıyorum akıntı varsa kesiyor
çok berbat bi şey bu hastalık.yaşam kalitemi düşürüyor
ne zaman başlasa dar bi şey giyemiyorum,geceleri sürekli kalkıyorum,mekik çekemiyorum
bi bulamadılar çaresini
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)