İdrar yolu iltihabı ve mantar çözümünü bulamadım

merhaba arkadaşlar. mantar tedavisinde eşin de tedavi olması gerekir evet ama doktorum bana yalnızca benim kullanabileceğim fitil vb. verdi. eşim için önerebileceğiniz ilaç var mı acaba? yani siz eşinizle tedavi olurken eşiniz ne gibi ilaçlar kullanıyordu? eşim şu an taşıyıcı durumunda büyük ihtimalle çünkü.

canım öncelikle geçmiş olsun ama eşininde seninle birlikte gidip bi doktora gözükmesi lazım doktora danışmadan hiç bi ilaç kullanmayın derim ben çünkü bi başkasına etki eden ilaç sende yada eşinde yan etki yapabilir

canım öncelikle geçmiş olsun ama eşininde seninle birlikte gidip bi doktora gözükmesi lazım doktora danışmadan hiç bi ilaç kullanmayın derim ben çünkü bi başkasına etki eden ilaç sende yada eşinde yan etki yapabilir

Mantar konusunda esler beraber tedavı olmadıgı surece ıyılesme durumu soz konusu olamaz, doktor erkeklerede ılac verıyor ve bırlıkte kullanılıyor arkadaslar.

Bunun dısında maydonoz suyunu kaynatıp ıcmek en agır ıdrar yolu enfeksıyonlarını bıle temızlıyor.Istersenız maydonoz suyunun buharına oturmakta ıltıhabı akıtır.Denersenız goreceksınızdır. Yalnız unutmamanız gereken bırsey var maydonoz suyunu hamılelere onermıyorlar.

Tatlım 2 yıllık evliyim ve 1 yılım bu enfeksiyon mantar yüzünden kabusum oldu resmen am çözümü elma sirkesinde buldum duşa kabinimde şampuanlarımın yanında duruyo artık her duşa girdiğimde vajinamı sirkeyle yıkıyorum

arkadaşlar MERHABA...öncelikle size durumumu kısaca anlatayım :kısa bir süre önce vajinal mantar oldum ilaçlar vss ..kısa dönem ama tekralardı.derken elma sirkesini denemeye karar verdim hani alıp sürme , yada yıkama değilde-ki onu zaten denedim -gerçekten işe yarıyordu ama düzenli yaparsam akıntı falan kesiliyordu.fakat düzenli yapamadım.ben elma sirkesinin inanılmaz farklı faydalarını da nette araştırınca zayıflama,vss dahil )bir bardağa bir tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içmeyekarar verdim.. yaklaşık on beş gün oldu beyaz akıntılarım şıp diye kesildi.maşalah:nazar::nazar::nazar: ayrıca bende idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaç kullandım ama geçmedi tam.bu dönemde bir taşla iki kuş vururum belki diye devam ettim içmeye yüzde yüz emin değilim sistit geçtimi ama akıntılar kaşıntılar yüzde 98 bitti karın ağrım oldukça azaldı diyebilirim.zaten sirkenin antiseptik ve antimikrobiyal özelliklerini okuyunca hak verdim.kızlar sanırım işe yaradı tahlil vericem bakalım umarım normal çıkar herşey..sirke her derde deva imiş cilde saça herşeye iyi geliyormuş biçok faydası var onlar için ayrı denicem zaten umarım işinize yarar.ama sirkeyi sulandırmayı unutmayın;)

kizlar bende 10 aydir evliyim ve lanet olasica sistit benimde basimda ve artik kan isiyorum! ilk basta uc kez ilac tedavisi kullandik gecmedi igne vuruldum gecti sonra tekrar tekrar... uc aylik bir tedavi gordum hem manta hemde sisitit icin ilaclarim biter bitmez yine oldu damla damla gelen kan sel olmaya basladi sonra urologa gittim igne verdi ve ignem bitmeden yine sistitim...antibiyotik kullanmaktan karacigerim buyumus:5:

sistitle ilgili en onemli sey gerdekde tahris olmasi digeride su arkadaslar kabiz olmak!!!! benim sistitimi kabizlik tetikliyor surekli oturuyor olmak kotu etkiliyormus... bence bunada dikkat edin ben simdi dikkat edicem...

canım bende idrar yanmasından çok muzdarip olanlardanım acısı çekilecek gibi değil bilirim Allah yardımcın olsun ben ben bitkisel çok şey denedim en çok melisadan fayda gördüm dr ibrahim saraçoğlunun sitesinden melisa kürünün nasıl yapıldığını öğrenebilirsin.mantar enfeksiyonu antibiyotik kullanımında dolayı oluyor vücudun biyolojik dengesi bozulup yararlı bakterilerimiz öldüğü için mantarlara gün doğuyor idrar yolu enfeksiyonunu çözersen mantardanda kurtulursun bende 3 kez mantar oldum gerçekten çok zor bir hastalık umarım bir an önce iyileşirsin canım çok geçmiş olsun

hazır meyve suyunu fazla tüketmek de idrarda yanma yapıyor, doktorum öyle demişti, gerçekten bırakınca yanmam da geçti.

arkadaşlar MERHABA...öncelikle size durumumu kısaca anlatayım :kısa bir süre önce vajinal mantar oldum ilaçlar vss ..kısa dönem ama tekralardı.derken elma sirkesini denemeye karar verdim hani alıp sürme , yada yıkama değilde-ki onu zaten denedim -gerçekten işe yarıyordu ama düzenli yaparsam akıntı falan kesiliyordu.fakat düzenli yapamadım.ben elma sirkesinin inanılmaz farklı faydalarını da nette araştırınca zayıflama,vss dahil )bir bardağa bir tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içmeyekarar verdim.. yaklaşık on beş gün oldu beyaz akıntılarım şıp diye kesildi.maşalah:nazar::nazar::nazar: ayrıca bende idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaç kullandım ama geçmedi tam.bu dönemde bir taşla iki kuş vururum belki diye devam ettim içmeye yüzde yüz emin değilim sistit geçtimi ama akıntılar kaşıntılar yüzde 98 bitti karın ağrım oldukça azaldı diyebilirim.zaten sirkenin antiseptik ve antimikrobiyal özelliklerini okuyunca hak verdim.kızlar sanırım işe yaradı tahlil vericem bakalım umarım normal çıkar herşey..sirke her derde deva imiş cilde saça herşeye iyi geliyormuş biçok faydası var onlar için ayrı denicem zaten umarım işinize yarar.ama sirkeyi sulandırmayı unutmayın;)

denizim_85 bana tam olarak anlatir misin elma sirkesiyle nasil yikadin nasil kullaniyordun yani rica etsem acikca yazar misin?

kizlar bende 10 aydir evliyim ve lanet olasica sistit benimde basimda ve artik kan isiyorum! ilk basta uc kez ilac tedavisi kullandik gecmedi igne vuruldum gecti sonra tekrar tekrar... uc aylik bir tedavi gordum hem manta hemde sisitit icin ilaclarim biter bitmez yine oldu damla damla gelen kan sel olmaya basladi sonra urologa gittim igne verdi ve ignem bitmeden yine sistitim...antibiyotik kullanmaktan karacigerim buyumus:5:

sistitle ilgili en onemli sey gerdekde tahris olmasi digeride su arkadaslar kabiz olmak!!!! benim sistitimi kabizlik tetikliyor surekli oturuyor olmak kotu etkiliyormus... bence bunada dikkat edin ben simdi dikkat edicem...

yürüyüş yapmaya çalış,leğene sıcak su koyup otur, kayısı kurusu yemek çok iyi geliyor. bende de kabızlık var çünkü, en çok kayısı kurusundan fayda gördüm,kuru incir de iyi geliyormuş.:ssz:

denizim_85 bana tam olarak anlatir misin elma sirkesiyle nasil yikadin nasil kullaniyordun yani rica etsem acikca yazar misin?

merhaba canım aslına bakarsan bununla alakalı açılmış bir sürü konu var ama ben sama benim yaptığımı kısaca izah edeyim..öncelikle yüzyüz geçtimi bilmiyorum hem mantar hem sistit var demiştim..önceleri burdan duyarak vajinamı sirke ile yıkadım hergün sirkeli su daha doğrusu..kyani özel bi kullanımı yok taharetlenmek diyelim aynen öle..kısmen kaşıntıyı kesiyordu akıntıyıda keza ama bırakınca tekrar başlıyo bende üşendim sirkedir kokusu falan bıraktım.:(birde içmeyi denedim önceleri iğrenç gelir sandım ama hiç de öle değilmiş bir bardak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içtim bir dikişte.ve bu yöntem zayıflamayada çare imiş meğersem hatta binbir deva diyecek şeylerede deva olduğunu duyunca on beşgündür uyguluyorum doktora gittğimde sonucumu yazarım sana da unutmazsam umarım sistit geçmiştir çünkü gebelik planlıyorum:49::21:inşalah böle canım

canım ayrıca antibiyoik kullanma bence çünkü zamanla vücur direnç geliştirdği içni her mikroba karşı daha etkisiz ve savunmasız kalıyormuş karaciğerde yoruluyor haliyle..bence doğal yöntemleri vakit kaybetmeden sırayla uygula burada bir sürü topik var onunla ilgili,kan işemek allah korusun..:26::50:

kizlar tesekkur ederim ama buna nasil care bulucam bilemiyorum... 3 gundur yine var hatta dun yine kan geldi doktor krem verdi onlari kullanicam bakalim ne olacak... sirkeli suyu deniycem bende insallah ise yarar... ve de insallah hamileyimdir... son 4 gun...

merhabalar,

idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik kullanmıştım bu yüzden mantar olmuşum. Bir de hemoroidim var :( ikisi için de dün doktora gittim.ikiside fitil ve krem verdi. jinekolok krem(Travocort) ve fitil(Gyno-lomexin) verdi.Travocortu ilk sürdüğümde 10 dklık bir yanma yaptı sonra geçti. gece yatmadan önce hem hemoroid için hem de vajina için kremler sürüp fitilleri uyguladım. gece sancı ve yanmayla uyandım. Allah düşmanımın başına vermesin ağlayarak yerlerde kıvrandım hastane inledi, ne serum ne de ağrı kesiciler fayda etmedi. En son morfin verip uyuttular. gündüz doktora anlattığımda Travocort ve Gyno-lomexin alerji yapmıştır kullanma dedi. şu anda mantar için sadece Ornisid Ford kullanıyorum. Sadece bunu kullanarak mantar biter mi? Genel cerrahi doktorum ise kremleri kullan ama ilk önce mantar tedavin bitsin sonra hemoroid için fitile devam edersin dedi.

benim gibi Travocort ve Gyno-lomexin'in yan etkisini gören var mı? Tek bahtsız bedevi ben miyim:(

Halbuki bebek sahibi olmak istiyordum :(

hepsi üst üste geldi ne yapıcam bilmiyorum :'( yardımlarınızı bekliyorum

kizlar tesekkur ederim ama buna nasil care bulucam bilemiyorum... 3 gundur yine var hatta dun yine kan geldi doktor krem verdi onlari kullanicam bakalim ne olacak... sirkeli suyu deniycem bende insallah ise yarar... ve de insallah hamileyimdir... son 4 gun...

sirkeli suyu iç ve bana da haber ver..

İdrar yolu enfeksiyonu maalesef bende olmuştum. Cipro antibiyotik ve moneral şase diye bir ilaç verdi doktor. Çok şükür geçti. Sık sık su içip idrar a çık dedi doktor.

merhaba kızlar...sistit benim başıma ilk defa geldi desem yanılmam heralde.hiçbirşeyim yoktu c.tesi hsg çekildim aynı gün idrarımı yaparken aşırı yanma sızlama vardı sonra ogeçti ağrı başladı idrarımı yaparken özellikle bitiminde ağrı oluyor.aile hekimine gidip ilaçmı alayım yoksa sirkeli suyumu deneyim bilemedim.

Kılar ben küçük oğluma hamileyken yakalandım bu merede internetten araştırdım multi-GYN ...diye bir vajinaya sıkılan 5li tüpler kullandım sıkınca acayip yakıyor idrar yolum içinde sirkeli su içiyorum inşallah birdaha olmam birde bunun naylon pedlerdende olacağını duydum organik ped almayı düşünüyorum bu illet bir daha yakalanmayımda biraz fazla para ödeyim heponize acil şifalar diliyorum Allah yardımcınız olsun

sanırım kimse benim kadar sıkıntı çekmiyor :KK59:
İdrar yolu için bir çözüm bulabildinizmi ben 15 senedir çekiyorum gitmedim doktor kullanmadığım ilaç da kalmadı sistoskopi yaptırdım mesane duvarlarının antıbıyotık kullanmaktan Şekli değişmiş antıbıyotıkten başka birşey verdıklerıde yok bıtkısel olarak maydanoz suyu,karnıbahar kuru.brokoli suyu,SOĞAN suyu.şuan limon melısa ve Karabaş otu kaynatıp içiyorum..İngiliz karbonatlı içiyorum o Biraz rahatlatıyor.. Yorumlarınızı okudum da merak ettım acaba çaresini bulabıldınızmiii

ahhhhh ahhh allahin belasi hastalik neler cektim kanli idrar kasinti dk basi wc ye gittim ayila bayila dr lara gittim burda yasilan butun ilaclari kullandim butun otlari imanim gevredi resmen o dr lara ilaclara 5-6 para harcadim evim aktar gibi ne ararsan var ... artik esim baya kizdi ilac ot icmeyi yasakladi hak koydu ortaya biaey doyemedim sadece su iceceksin dedi burda su yazan insanlara uyuz olurdum su mu diyordum ama inanin bana cokkkk faydasini gordum deli gibi su iciyorum ve suan iyiyim tamamen gectimi hayir arada sizlamaya basliyor hemen su iciyorum ama bi bardak degil baya bi lt yi bi anda iciyorum bide su var bazen yuruyus yapiyorum ve ya temizlik ve cok terliyorum o anda hemen sizliyor yani vucut su kayvbedince de oluyor ve burdan gorup aldigim bi krem var 5 lira ketoral krem kesinlikle alin kesinlikle ben iki tane aldim biri bas ucumda biri de cantamda mantar illetinden onun sayesinde kurtuldum ve genelde dustan sonra cay agaci yagi suruyorum antiseptik ozelligi varmis yani bakterileri temizliyor pamuga damlatiyorum suruyorum biraz yaniyor sonra rahatlatiyor cok bbunlari kesikle uygulayin cok dua ederssiniz bana haaa ayrica ben tanga kilot delisi bi insandim normal kilodum yok.denecek kadar azdi ama artik tangalarida cikardim pamuklu normal kilot aldim bim' in kilotlari baya iyi ve kesinlike beyaz olacak bana dr soyledi digerlerinde boya oluyormus beyazda yokmus beyaz al diye ve bazen tanga giyiyorum hemen etkisni hissediyorum malesef ... tabi bunlar koklu cozum degil ama en azndan 5 -6 dir daha rahatim

arkadaşlar bende sizin gibi idrar yollarından çok hasta olurdum. haftada 1 falan. 10 senedir falan vardı. çok doktora gittim. idrar testi falan bişey çıkmıyo. en son gittiğim doktor sistoskopi yaptı.meğerse benim mesane nasırlaşmış kabuk bağlamış mikroplardan dolayı. onun içine gizleniyomuş. ameliyat oldum 6 ay falan antibiyotik kullandım şimdi daha iyiyim. ama eskisi gibi olmasada bazen hafif oluyorum. şimdiden hepinize geçmiş olsun.

Back