Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merabalar.Bende kronik bu hastalık.Sık sık iltihap oluyor ama genelde sık tuvalete gitme ve hafif ağrılarl geçer.Bu defa çok başım dönüyor ve çok uykum var.Sürekli uyumak istiyorum.Uyuyunca da uyanamıyorum,başımı kaldıramıyorum.Baş dönmesi yaşıyor musunuz?
Benim de baş dönmem oluyor ama uykum çok olmuyor sadece sürekli uzanmak istiyorum hareket edince düşecek gibi oluyorum böbrek tadından dolayı idrar yolu iltihabı yaşıyorum. Vücut direnci düşünce de bu sorunlar oluyor. Idrar ve kan testi yapın vitamin değerlerine bakın bence.
Merhaba, o degil de onun yuzunden verilen antibiyotik yapar. Ben de dün ögrendim. Agir uyku hali yapti. Soylenenleri anlamadim. Bilinc kaybi, halusinasyona kadar gitti. Ornisid adli antibiyotigi kullaniyorum. Gecmis olsun.