bademcım gozun aydın hamıle olabılırsın o testlerı bende uygulamıstım eger hamıle degılsen cıkmıyolar
sen bıde damlatarak sonuc veren testten al en kısa zamanda
Arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım..Benim kullandığım test kitleri idrarın içine daldırılarak sonuç alınan cinsten yani bir kaç sn ye idrar yaptığınız bardağa daldırıp öyle 5 dak bekletip sonuç alınıyor...ben idrarda bekletme süresi için sormak istemiştim...
Allah hepinizin gönlüne göre versin.Çok teşekkür ederim..İnşallah meleklerim Allaha kardeşleri olması için dua etmişlerdir...:Saruboceq:
anladım bademim,içine 15 sm daldırıp çıkarıp beklemekten bahsediyorsun afedersin canım...Şeniz ama olsun 5 dk beklediginde öyle çıktıysa bence var bişeyyyyyy yarın hemen kanda baktır derim ben.
badem oyleyse söle cvp vereyım ben o testelrden yapmadım hıç sendned eilk ekz duyduyrum ole etst oldugunu bıde ıdrar damlatıalrk yapılan testten alsana.ond asnıl çıkcak bakalım sonuç en son nezman regl olmuştun
aminnn bitanem etmezler miii meleklerin senin yüzünün güldüğünü görmek için heran dua ediyorlardır :1hug:Allah hepinizin gönlüne göre versin.Çok teşekkür ederim..İnşallah meleklerim Allaha kardeşleri olması için dua etmişlerdir...:Saruboceq:
badem ilk çocugunmu bu hayırlısıyla
aminnn bitanem etmezler miii meleklerin senin yüzünün güldüğünü görmek için heran dua ediyorlardır :1hug:
nası ya anlamadım doğar doğmazmı yani.neyse seni üzmüyüm özür dilerim bilmiyodum bu kadar evham yapınca ilk sandım bende öyleydimde bir günde 4 test yapmıştım oyüzden çok üzgünüm.