How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İdrar testine bakar mısınız, lütfen?

"Gebelik testleri, özellikle gebeliğin ilk günlerinde yapıldıklarında, gebe olduğunuz halde sanki hamile değilmiş gibi bir sonuç ile karşılaşabilirsiniz. Bunun sebebi, gebeliğin ilk zamanlarında hCG düzeylerinin düşük olması ve teşhis edilememesidir" deniyor bir yerde bakalim hayirlisi olsun hakkinda ilk iki gun benim kan testim negatif sonuc vermisti.herneolursa olsun ama hayirlisi olsun bu kadar cok istiyorsun Rabbim.nasip eder insaallah;)

"Gebelik testleri, özellikle gebeliğin ilk günlerinde yapıldıklarında, gebe olduğunuz halde sanki hamile değilmiş gibi bir sonuç ile karşılaşabilirsiniz. Bunun sebebi, gebeliğin ilk zamanlarında hCG düzeylerinin düşük olması ve teşhis edilememesidir" deniyor bir yerde bakalim hayirlisi olsun hakkinda ilk iki gun benim kan testim negatif sonuc vermisti.herneolursa olsun ama hayirlisi olsun bu kadar cok istiyorsun Rabbim.nasip eder insaallah:KK66:
İnşallah canım, teşekkürler.

Merhaba, negatifti maalesef. Ama idrar testine pek güvenmeyin. Haziran ayinda hamileydim, günüm geçmişti buna rağmen idrar testinde negatif çıktı. O günlerde taşınıyorduk ve çok agir taşıdım, agir is yaptim nasılsa hamile değilim diye. Sonucta gebeliyim düşükle sonuçlandı.

Merhaba, simdiden teşekkürler. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Öğleden sonra idrar testi yaptım. Tek çizgi çıktı. İki saatliğine dışarı çıktım, döndüğümde silik çizginin oluştuğunu gördüm. Sizce umutlanmali mıyım?
Ben yeni üye oldumda benimde buna benzer çıktı çocuk çok istiyoruz umutlanmali miyim

20180319_152509.jpg

F254CA38-54B3-4568-81EE-F37F52A2B102.jpeg
Benim de aynı sorum var. Şu babystart ovulasyon testi ve gebelik seti almıştım. Yumurtlama günlerinde ovulasyon kitinde asla 2. Çizgiyi göremedim- ki adetlerim düzenlidir ve diğer testlerle gayet net görürüm. Adetime 3 gün var testi bi yapayım dedim. Gebelik olmayabilir ama sanırım testleri tümden bozuk.

Heryerinde pembelik var testin. Diğerleri bembeyaz oluyordu.

Bend ea
Eki Görüntüle 2126764 Benim de aynı sorum var. Şu babystart ovulasyon testi ve gebelik seti almıştım. Yumurtlama günlerinde ovulasyon kitinde asla 2. Çizgiyi göremedim- ki adetlerim düzenlidir ve diğer testlerle gayet net görürüm. Adetime 3 gün var testi bi yapayım dedim. Gebelik olmayabilir ama sanırım testleri tümden bozuk.

Heryerinde pembelik var testin. Diğerleri bembeyaz oluyordu.
benimde ilk defa öyle oldu

Back