emin degilim yok gibiSiz çizgi görüyor musunuz ?
İlişki üzerinden de yaklaşık 35-40 gün geçtiMalesef çizgi yok bence.
Madem yok neden testi koydunuz ki.İlişki üzerinden de yaklaşık 35-40 gün geçti
Ben de göremedim de teşekkür ederim
Yok ondan sonra ilişki olmamış. Adetin üzerğnden 10 gün geçti. Regl oldu ama çok az kanamalı olunca şüphelendikAdeti 10 gün gecikti mi ?
Geciktiyse hamileyse koyu çıkması lazım .Adet olup sonrasında ilişki olduysa ve 10.gün test yapıldıysa erken varsa da çıkmaz .
Ben göremedim
Burda bazen görüyorum. Ben çizgileri göremediğim halde sizler var diyosunuz da. O yüzden sordukMadem yok neden testi koydunuz ki.
35 gün geçmiş birde.. bu şekilde olmaz zaten
Yanılsama çok olur ama siz görmediğiniz halde koymanız tuhaf.. ben gebeliklerim aşırı silik olarak öğrendim ama resimlerde gözükmüyordu mesela.Burda bazen görüyorum. Ben çizgileri göremediğim halde sizler var diyosunuz da. O yüzden sorduk
AnlıyorumYanılsama çok olur ama siz görmediğiniz halde koymanız tuhaf.. ben gebeliklerim aşırı silik olarak öğrendim ama resimlerde gözükmüyordu mesela.
Ama ben görüyordum.
Sizin görmeniz önemli bizim degil
Aynı anda yazmışızYok ondan sonra ilişki olmamış. Adetin üzerğnden 10 gün geçti. Regl oldu ama çok az kanamalı olunca şüphelendik
Teşekkür ederimAynı anda yazmışız
Bebek olsa çıkardı ,çizgi göremedim stresden olabilir.
Bende adet öncesi çıkmıştı .
test serıdınde bhcg olursa yerlessın dıye grı cızgı bolum var. o kurudugunda zaman gectıkca belırır ve hamıleyım sanarsın. cızgı cıkacaksa zaten ccooook hafıf de olsa daha ılk 10dk ıcın de belırıyor.10 dakikdan sonra değişirse dikkate almamlı mıyıx ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?