- 26 Aralık 2019
- 92
- 50
- 3
- 33
- Konu Sahibi samyeli6321
-
evet ama ben geçen yıl temmuz ayında yine iğnenin 10. gününde net çizgi görmüştüm yine çıkar diye düşünmüştüm. bat 16 şubatkanda 10 idrarda 12 günde cikiyor derler genelde. 5-10 dakika sonra gelen sonuc degerlendirilmez. Batin ne zaman
Daha önce bir ovitrelle de ne erken ne geç hiç çıkmamıştı bu silik çizgi,bi umut belki mi diye merak ettimevet ama ben geçen yıl temmuz ayında yine iğnenin 10. gününde net çizgi görmüştüm yine çıkar diye düşünmüştüm. bat 16 şubat
evet ama ben geçen yıl temmuz ayında yine iğnenin 10. gününde net çizgi görmüştüm yine çıkar diye düşünmüştüm. bat 16 şubat
evet pazar yeniden yapacam umarım erkenden görürüm çizgiyi önceki yıl tuttu ama 8.haftada kalbi durdu malesefhm bat günü yine tekrarla bence. Her zaman bir tutmuyor yada herkezde.
Daha önce bir ovitrelle de ne erken ne geç hiç çıkmamıştı bu silik çizgi,bi umut belki mi diye merak ettim
Inşallah :)insAllah vardir
Merhaba test yaptınız mı acaba yeniden?Inşallah :)
Dün tekrar yaptım yine aynısı oldu.yarin adet günün geçmesini bekleyeceğim mecburen.ama pek umudum yok erken çift çizgi olmadığı içinMerhaba test yaptınız mı acaba yeniden?
Sizin de mi aynı şekilde oldu?Merhaba test yaptınız mı acaba yeniden?
Ben de 12. Günü 3 tane yaptım 3 ü de böyle çıktı ama benimki de sonradan belirdi. 13 de yaptım daha silikti. Bugün çatlatmanın 16.günü bakalım ne zaman adet olucamDün tekrar yaptım yine aynısı oldu.yarin adet günün geçmesini bekleyeceğim mecburen.ama pek umudum yok erken çift çizgi olmadığı için
Zor gibi ikimizinde malesef:/ benim 14.gün oldu bugün adet günün zaten bakalımBen de 12. Günü 3 tane yaptım 3 ü de böyle çıktı ama benimki de sonradan belirdi. 13 de yaptım daha silikti. Bugün çatlatmanın 16.günü bakalım ne zaman adet olucam
Ağrılarım yokluyor arada sonra geçiyor. İlk gebeliğimde de böyle olmuştum o yüzden şüpheliyim bakalım. Benim de umudum yok gerçi ama testleri böyle görünce acaba diyorumZor gibi ikimizinde malesef:/ benim 14.gün oldu bugün adet günün zaten bakalım
Benimde ara ara batmam oldu bu ay ama psikolojik olabilir insan isteyince vücudunu yönetiyor resmenAğrılarım yokluyor arada sonra geçiyor. İlk gebeliğimde de böyle olmuştum o yüzden şüpheliyim bakalım. Benim de umudum yok gerçi ama testleri böyle görünce acaba diyorum
Sorun değil :)Yanlış görüntü ekledim afedersin
Evet benim de öyle oldu 11.gün bu kadar belli değildi anlamadım ki. Daha önceden de test yaptım hiç böyle olmuyorduSizin de mi aynı şekilde oldu?
13.gune ait fotograf var mı canım? Ben de igne etkisini takip için testler yaptim bugün 8. Gün çizgi artık kayboldu. Tekrardan ne zaman test yapsam diye dusunuyorum.Ben de 12. Günü 3 tane yaptım 3 ü de böyle çıktı ama benimki de sonradan belirdi. 13 de yaptım daha silikti. Bugün çatlatmanın 16.günü bakalım ne zaman adet olucam
Ben 6. Günden başladım canım 8.gün silikleşti 9. Gün tekrar belirdi13.gune ait fotograf var mı canım? Ben de igne etkisini takip için testler yaptim bugün 8. Gün çizgi artık kayboldu. Tekrardan ne zaman test yapsam diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?