idrar testinde silik çizgi

Adetime 5 gün kala gebelik testi yaptım çok silik çizgi gördüm sizce hamilemiyim acaba çizgiyi sizde farkettiniz mi yoksa sadece ben mi görüyorum 🙈

Eklentiler

• IMG_20220211_013527.webp
    IMG_20220211_013527.webp
    16 KB · Görüntüleme: 203
Adetime 5 gün kala gebelik testi yaptım çok silik çizgi gördüm sizce hamilemiyim acaba çizgiyi sizde farkettiniz mi yoksa sadece ben mi görüyorum 🙈
Evet çok silik bende görüyorum canım ne kadar sürede çıktı peki genelde 5 dakikadan sonra çıkanlar kuruma çizgisi oluyor ve insanı yanıltıyor inşallah hamilesindir canım sabah tekrar yap istersen 🌹

Maşallah canım çok sevindim senin adına😍😍 inşallah hayırlı haberlerle gelirsin 😍benimde 2 gün boyunca kasık ve bel ağrım vardı bu sabah kalktım adet gibi olmuşum az az geliyor hormon testi yaptırıcam bende acaba üstüne görme olabilir mi diyorum adet zamanıma var daha 1 hafta ama kararsız kaldım yarın yada Perşembe gideyim doktora sorayım olmadı artık bakıcaz hakkımızda hayırlısı olsun :)
Bugun keseye bakmaya gidicem ama 5 haftadayim kahverengi sıvı geliyondusuk olabilirmi 5 haftada nirmalmi bilmiyorum çoğu kişi normal diyo hatta adet olan bile varmış hamikeyken inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Bugun keseye bakmaya gidicem ama 5 haftadayim kahverengi sıvı geliyondusuk olabilirmi 5 haftada nirmalmi bilmiyorum çoğu kişi normal diyo hatta adet olan bile varmış hamikeyken inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Orasını ben hiç bilmiyorum ama arkadaşım da da öyle olmuştu sorun yok dedi doktor ilk aylarda ağır iş yapma ayakta fazla durma kendini yorma bişey olmaz Allah'ın izniyle

Seni heyecanlandırmak istemem ama benim arkadaşım aynı şekilde oldu şimdi 4buçuk aylık hamile

Gebelik var mi acaba kac gundur uyku uyuyamiyorum iki gun gecti 😅😅

Eklentiler

• 20220405_131233.webp
    20220405_131233.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 143
Benim bugün 8 ci gunum idrar testi yaptım kizlar sizce hamile miyim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tebrikler hayırlı olsun. Darısı biz bekleyenlere olsun 🎊 bugün 9. Günüm hala test yapmaya korkuyorum. 2 gün sonra kan testi için gideceğim. Belirti var mıydı. Ben 6,7. Günler kasık ağrısı hissettim ama geçti, hiç bir şey hissetmiyorum

Tebrikler hayırlı olsun. Darısı biz bekleyenlere olsun 🎊 bugün 9. Günüm hala test yapmaya korkuyorum. 2 gün sonra kan testi için gideceğim. Belirti var mıydı. Ben 6,7. Günler kasık ağrısı hissettim ama geçti, hiç bir şey hissetmiyorum
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun 3 günümde başlayan bel kaşık alt karın ağrısı goyslerde ağrı hala devam ediyor bugün sabah yine test yaptım hala şüpheliyim sizce gebelik varmi

Eklentiler

• IMG20220507083137.webp
    IMG20220507083137.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 81
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun 3 günümde başlayan bel kaşık alt karın ağrısı goyslerde ağrı hala devam ediyor bugün sabah yine test yaptım hala şüpheliyim sizce gebelik varmi
Oo bu defa kaset test ve net çıkmış. Çok net var canım kan sonucunu mutlu bekleyebilirsin :) acaba ben de yapma çıkar mı. Kendimi zor tutuyorum. Belki yarın sabah yaparım 😊

Oo bu defa kaset test ve net çıkmış. Çok net var canım kan sonucunu mutlu bekleyebilirsin :) acaba ben de yapma çıkar mı. Kendimi zor tutuyorum. Belki yarın sabah yaparım 😊
Ben 3 cu gün başladım test yapmaya 7.8 gün silik çıktı bugün net cikti

Back
X