- 22 Aralık 2021
- 45
- 7
- 6
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben pek farkedemedim fotoda çıkmıyo olabilir 2 gün sonra bir daha yap istersen daha net olur var ise inşallah Vardır Rabbim gönlüne göre versinBenimde çok silik çizgi cikti
Hayırlısı olsun canım adetin gecikti miİki gün önce yaptım bu testi bugünde kasıklarımda ağrı vardı çok hafif bir leke geldi dahada hiç gelmediEki Görüntüle 2974822
Şöyle adet düzensizliği m var normalde benim 2 buçuk ay oldu evleneli evlendigim zaman çok az oldum. Birde işte bugün çok ama çok hafif bir leke geldi. Ama kasıklarımda hafiften bir ağrı varHayırlısı olsun canım adetin gecikti mi
Canım bidaha yaparsın ben çok birşey görmüyorum adetin geciktiğindemi ettinİki gün önce yaptım bu testi bugünde kasıklarımda ağrı vardı çok hafif bir leke geldi dahada hiç gelmediEki Görüntüle 2974822
Adet de olcak olabilirsin 2 gün sonra tekrardan yap bence test ozaman belli olurŞöyle adet düzensizliği m var normalde benim 2 buçuk ay oldu evleneli evlendigim zaman çok az oldum. Birde işte bugün çok ama çok hafif bir leke geldi. Ama kasıklarımda hafiften bir ağrı var
Evet bende yapmıştım çift çizgi çıkmıştı kan verdim 1 hafta sonra negatif..Testten 2 saat sonra cikan sonuç her zaman böyle oluyo ve gerçek değil maalesef
Doğru diyorsun canım ya benimde silik ti ama negatif çıktı kanda ama sen umudunu kaybetme bikaç gün test yapmaya devam et zaten varsa gebelik rengi koyulaşır inşallahBenimde 3 gündür kasık ağrım vardı yumurta çatlatma iğnesinden 20 gün geçti test yaptım silikte olsa çıktı kan verdim yurtdışında yaşıyorum burda ki laboratuvar sürekli yanlış sonuç veriyor acaba yine mi öyle oldu diyorum bi yandan da ümitlenmek istemiyorumay 27 sayfayı deminden beri okuyorum çok az silik çıkanlar hamile olduğunu söylemiş maşallah ya bu testleri bozdular ya bizde bi gariplik var anlamıyorum. 2 yıldır hiç böyle silik çizgi bile görmemiştim kanda ki negatif sonucu kahretti beni...Eki Görüntüle 2981355
Olabilirsin canım bir an önce doktora görün gene de en iyisini o söyler inşallah hamilesindir hayırlısı olsunnnnEki Görüntüle 2998574 adetim gecikti 34.gundeyim sizce hamilemiyim
aslında bu test baya guvenılır bı test geç dollenme olabılır senın durumun ama bıraz sabret adetın gectuyse saglık ocagına gıdıp kan testı yaptır cokta umutlanma bence sonra ınsan cok uzuluyo her duruma hazırlıklı ol umarın ıstedıgın sonucu alırsın bende ılk testı yaptıgımda hıc belırtı yoktu ama bendekı cızgı cok nettı
Olabilirsin canım bir an önce doktora görün gene de en iyisini o söyler inşallah hamilesindir hayırlısı
Kanda verdim hamileyim inşallah haftaya keseyide gorucemOlabilirsin canım bir an önce doktora görün gene de en iyisini o söyler inşallah hamilesindir hayırlısı olsunnnn
Maşallah canım çok sevindim senin adınaKanda verdim hamileyim inşallah haftaya keseyide gorucem