• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde silik çizgi çıkması

Luckyluck07

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
73
35
88
27
91058586-16D5-49CF-9065-A3A4501587FA.jpeg

merhabalar. Kızlar bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var.1.5 yıldır evliyim hamilelik için klomen tedavisi gördüm ama gebeliğe uygun yumurta ürememişti. Yinede gecikme olursa test yap dedi. Şuan gecikme sadece iki gün. Sabah kalktığımda normal gebelik testi yaptım ( üstteki kaset tipi ) silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye ikindi tekrar yaptım (alttaki) ondada silik çizgi çıktı. Sizce bu hamilelik mi ? Bu arada Sonra yaptığım erken gebelik testi 🙁 benzer durumu yaşayan veya fikri olan varmı ?

Eki Görüntüle 2552918

merhabalar. Kızlar bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var.1.5 yıldır evliyim hamilelik için klomen tedavisi gördüm ama gebeliğe uygun yumurta ürememişti. Yinede gecikme olursa test yap dedi. Şuan gecikme sadece iki gün. Sabah kalktığımda normal gebelik testi yaptım ( üstteki kaset tipi ) silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye ikindi tekrar yaptım (alttaki) ondada silik çizgi çıktı. Sizce bu hamilelik mi ? Bu arada Sonra yaptığım erken gebelik testi 🙁 benzer durumu yaşayan veya fikri olan varmı ?
Tebrikler hamilesin 😍 insaAllah saglikla gelir devami

Ya inşallah pazartesi ye kadar taçlandırmayı nasıl beklicem acabaaa 🙁🙁 bu ay hiç umudum yoktu doktor öyle deyince
Rabbim ol dedikten sonra kimse onunde duramaz doktorlar neler neler soyluyor canim 😃 acilden kan verebilirsin gebelikten supheleniyorum diye

Eki Görüntüle 2552918

Canım bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 kere olumsuz sonuçlandı yumurtalar büyümedi. Ben ara verdim 4 ay sonra hamile kaldım. Suan sende hamilesim tebrikler pazartesi kan ver ;)

Back