• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde ne zaman belli olur?

Mimi313

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
152
24
18
33
Merhaba kızlar, benin adetlerim hep düzenlidir, son adetim 2 haziran, normalde 4-5 gün geriye atar ve 27si fikan olmam lazımdı, ama 29u bugun daha olmadm, test de negatif. Adet gecikmesi temmuzun 2sini gecmesi lazım yoksa artık adetim gecikmiş mi? Yani hamile olsam test pozitif olurmuydu bugun?

Cnm benimde bat 1 temmuz şimdi test yaptım evde negatif
Ama bugunlerde göstermesi lazım dimi(( bende ilkinde son adet 27si ama 22sinde pozitifdi, düşükle sonuçlandı maalasef, kendimi hamile olmadığıma inandırıyırom olsa gösterirdi diye düşünüyorum keşke olsa((

Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin. Yani 2 temmuzu gecmesi mi lazım? İlk hamileliyimde 2-3 gün önceden göstermişti, ama boş hamilelikmiş düştü((
Amin ins. Allah size de nasip etsin geç yumurtlama olduysa testte hemen belli olmaz 3 4 gün sonra tekrarlayın bnce

Ama bugunlerde göstermesi lazım dimi(( bende ilkinde son adet 27si ama 22sinde pozitifdi, düşükle sonuçlandı maalasef, kendimi hamile olmadığıma inandırıyırom olsa gösterirdi diye düşünüyorum keşke olsa((
ben 8 aydır denıyorum kısmet degılmıs uzulme cnm

bugun yaptıgım erken gebelık testıydı cnm bakalım kısmet olacam gıbı zaten :KK43:
Olsun üzülme vakti zamani vardır canım benim ilk 9 ayda oldu dış gebelikti sonra bu 6 ayda oldu insan çok sabirsizlaniyo biran önce olsun diye ama zamana bırakmak kafaya çok takmamak en doğrusu

benim adet olacağım gün pozitif çıkmıştı.Ama geç döllenmelerde fln daha geç geçiyormuş idrara.

Adet olacağım günden 1 gün önce idrar testim pozitifti. Cok silik de olsa ikinci cizgi kendini belli eder.

Adet olacağım günden 1 gün önce idrar testim pozitifti. Cok silik de olsa ikinci cizgi kendini belli eder.
VALLA sabah yaptım sılık bıle yoktu cuma gunu batım. ama adet belırtısı de yok gıbı ara ara karnım agrıyor ve gohsum sıstı okadar dıger aylar oyle degıldı adete1 hjafta kala baslardı agırmaya karnım akıntım olurdu vs vs sımdı oyle bısey yok dun sadece basım cok agırıdı ve mıdem bulandı ben de suphelendıgım ıcın bu sabh test yaptım ama malesef negatıfı gordum gene :(

Allah sagsalim kucağına almak nasip etsin, önceki günler negatifmiydi peki?
amin inşallah. Önceki günler hiç yapmadım biliyor musun? İlk ve tek o adet olmam gereken günün sabahında yapmıştım. Yerleşme kanaması yaşamıştım ben, değişik bişeyler olduğunu hissederek yaptım, yoksa aklıma bile gelmeyecek adet gecikince aklıma dank edecekti.

Back
X