• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde ne zaman belli olur?

Merhaba kızlar, benin adetlerim hep düzenlidir, son adetim 2 haziran, normalde 4-5 gün geriye atar ve 27si fikan olmam lazımdı, ama 29u bugun daha olmadm, test de negatif. Adet gecikmesi temmuzun 2sini gecmesi lazım yoksa artık adetim gecikmiş mi? Yani hamile olsam test pozitif olurmuydu bugun?
normalde idrar testini battan 3gün sonra yapın deniyo.tabii daha erkende sonç verebiliyor ama en garantisi 3gün sonra yapmak.çünkü geç döllenmede olabilir bunuda hesaba katmak lazm

VALLA sabah yaptım sılık bıle yoktu cuma gunu batım. ama adet belırtısı de yok gıbı ara ara karnım agrıyor ve gohsum sıstı okadar dıger aylar oyle degıldı adete1 hjafta kala baslardı agırmaya karnım akıntım olurdu vs vs sımdı oyle bısey yok dun sadece basım cok agırıdı ve mıdem bulandı ben de suphelendıgım ıcın bu sabh test yaptım ama malesef negatıfı gordum gene :KK43:
Benimde adete 2-3 gün kala fena göğüs ağrım oluyodu ondan adet olacağımı biliyodum, şuan hiç ağrı yok sadece şişti bir az, hem bu mübarek ayda ben de kayınvalidem de rüya gördük, çok güzel oğlan doğurmuştum her kese gösteriyodum bakın ne kadar güzel oğlum var diye, ilk hamilelikte görmüşdüm rüyamı ondan sonra hiç cocuk görmedim 7 ay filan oldu, en çok ondan kafama taktım belki hamileyim diye oda test negatif((

Merhaba kızlar, benin adetlerim hep düzenlidir, son adetim 2 haziran, normalde 4-5 gün geriye atar ve 27si fikan olmam lazımdı, ama 29u bugun daha olmadm, test de negatif. Adet gecikmesi temmuzun 2sini gecmesi lazım yoksa artık adetim gecikmiş mi? Yani hamile olsam test pozitif olurmuydu bugun?
canım benim de adet olacağım günden bir gün sonra çıkmıştı. hatta benim 1 hafta falan önce gelmesi gerekirdi. bazen düzensiz bile olurdu. bence biraz daha bekle

Back
X