- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
-
- Konu Sahibi Oznuryarasir
Testiniz atar misinz
Canm bnm ilk gebeligimdede yaptım yoktur dedim bıraktım sabah bir baktım ikinci çizgi silikti bazen olabiliyorda
İlerleyen zamnda tekrarla bnceCanm bnm ilk gebeligimdede yaptım yoktur dedim bıraktım sabah bir baktım ikinci çizgi silikti bazen olabiliyorda
Evet sabahtan gidicem hastaneye bendeİnşallah canım sen kan verecek misin yarın
Gittin mi doktora acabaİnşallah canım sen kan verecek misin yarın
Yok canım gitmedim bekleyeyim dedim sen ne yaptınGittin mi doktora acaba
Doktorun dediği evet bir gebelik var ama riskli bir gebelik var dedi. Haftaya bir daha gidicem dış gebelik veya düşük riskim varYok canım gitmedim bekleyeyim dedim sen ne yaptın
Bu kuruma cızgısıne benzemıyor da bence . kan vermedıysen de bu testten varsa tekrarlasana yarın :)
Yarın yine tekrarlayacam canımBu kuruma cızgısıne benzemıyor da bence . kan vermedıysen de bu testten varsa tekrarlasana yarın :)
nıye riskli gebelik dedi? artısın mı guzel değilmiş?Doktorun dediği evet bir gebelik var ama riskli bir gebelik var dedi. Haftaya bir daha gidicem dış gebelik veya düşük riskim var
İnşallah sağlıkla ilerlerDoktorun dediği evet bir gebelik var ama riskli bir gebelik var dedi. Haftaya bir daha gidicem dış gebelik veya düşük riskim var
Amin inşallah nolur dua edin bize deİnşallah sağlıkla ilerler
Evet artış güzel değilmiş. Dış gebelik olma ihtimali de varmış ama ben iyi olucak gibi hissediyorum.nıye riskli gebelik dedi? artısın mı guzel değilmiş?
Evet var gibi görünüyorKızlar bugün 12 itibari ile regle 2 gün kaldı, ilk idrarla yapmamıştım erken gebelik testini sizce hamile miyim?
İnşallah, yarın sabah yeniden test yapcam umarım daha belirgin çıkarEvet var gibi görünüyor
Silik de olsa çıkmadı mıReglime 4 gün kaldı şuan aşırı bel ağrım var karnım şiş gaz problemi sanırım midem de doluluk çok fazla bugün dışardaydık hazır eczanenin önünden geçmişten kaset test aldım eve dönünce yaptın ama negatif erken yaptığım için mi acaba?
Erken gebelik testi yapmadım kaset testi o etkiler mi acabaSilik de olsa çıkmadı mı
Yarın sabah erken gebelik testi dene varsa silik çıkar benim test silik çizgi çıktı 2 gün var regleErken gebelik testi yapmadım kaset testi o etkiler mi acabamaalesef çıkmadı