İdrar testinde ki silik çizgi

Regl yaklaşınca insan iyice meraklanıyo haklısın 🤣ama 3 gün 2 gün kala erken gebelik testi dene derim
Öyle yapayım en iyisi kafama takmıyorum desemde takıyorum sanırım :/ yine olmadı gibi geliyor bana bu ay çok farklı hissediyordum aslında yanılttı beni :KK43:

Öyle yapayım en iyisi kafama takmıyorum desemde takıyorum sanırım :/ yine olmadı gibi geliyor bana bu ay çok farklı hissediyordum aslında yanılttı beni :KK43:
Stresten uzak dur sadece belirtilere odaklanma zamanı geldiğinde olcak 🙏benim de şuan net değil yarın sabah yapcam testi yeniden

Stresten uzak dur sadece belirtilere odaklanma zamanı geldiğinde olcak 🙏benim de şuan net değil yarın sabah yapcam testi yeniden
Bilinç altı sanırım düşünmüyorum gün içinde ama demekki beynim tekrarlıyor :KK43: ayy inşallah vardır kuzum dua edicem senin için haber veer mutlaka bize 🙏🏻

Merhabalar kaça yükselmiş acaba benimde bugun yaptım kan testi 14.25 çıktı pazartesi yine kan vereceğim
32.41 di bir daha yaptırtmadı doktor. Vajina muayenesinde gördü keseyi. Pazartesi eğer ultrasondan bakıp vajinadan bakmazsa kese yok derse birde vajinadan baksın. İlk 3 zaten vajinadan bakılıyor. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum senşnde

Kızlar reglim 5 gün gecikti test yaptım ilk 10 dakika icinde böyle çıktı sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• IMG_20220627_073403.jpg
    IMG_20220627_073403.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 94
X