- 9 Mart 2022
- 8.267
- 6.287
- Konu Sahibi Oznuryarasir
Biraz daha bekleyim bence şu testlere verdiğim para kadar çocuk odamı düzmüştüm resmenYarın sabah erken gebelik testi dene varsa silik çıkar benim test silik çizgi çıktı 2 gün var regle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha bekleyim bence şu testlere verdiğim para kadar çocuk odamı düzmüştüm resmenYarın sabah erken gebelik testi dene varsa silik çıkar benim test silik çizgi çıktı 2 gün var regle
Regl yaklaşınca insan iyice meraklanıyo haklısın ama 3 gün 2 gün kala erken gebelik testi dene derimBiraz daha bekleyim bence şu testlere verdiğim para kadar çocuk odamı düzmüştüm resmen
Öyle yapayım en iyisi kafama takmıyorum desemde takıyorum sanırım :/ yine olmadı gibi geliyor bana bu ay çok farklı hissediyordum aslında yanılttı beniRegl yaklaşınca insan iyice meraklanıyo haklısın ama 3 gün 2 gün kala erken gebelik testi dene derim
Stresten uzak dur sadece belirtilere odaklanma zamanı geldiğinde olcak benim de şuan net değil yarın sabah yapcam testi yenidenÖyle yapayım en iyisi kafama takmıyorum desemde takıyorum sanırım :/ yine olmadı gibi geliyor bana bu ay çok farklı hissediyordum aslında yanılttı beni
Bilinç altı sanırım düşünmüyorum gün içinde ama demekki beynim tekrarlıyor ayy inşallah vardır kuzum dua edicem senin için haber veer mutlaka bizeStresten uzak dur sadece belirtilere odaklanma zamanı geldiğinde olcak benim de şuan net değil yarın sabah yapcam testi yeniden
Umarım yarın sabah belli olur olmaz tekrar fotoğrafı paylaşırımBilinç altı sanırım düşünmüyorum gün içinde ama demekki beynim tekrarlıyor ayy inşallah vardır kuzum dua edicem senin için haber veer mutlaka bize
Tamamdır hadi hakkında hayırlısı olsunUmarım yarın sabah belli olur olmaz tekrar fotoğrafı paylaşırım
Teşekkürler umarım sende en kısa zamanda iyi haber alırsınTamamdır hadi hakkında hayırlısı olsun
İnşallah dua et bizler içinTeşekkürler umarım sende en kısa zamanda iyi haber alırsın
Adet gecikmesinden önce yapılan testler doğru çıkmayabilir, benim de tek çizgiydi, Adet 5 gün gecikince kanda pozitif çıktı.Kızlar bugün 12 itibari ile regle 2 gün kaldı, ilk idrarla yapmamıştım erken gebelik testini sizce hamile miyim?
Test yaptın mı acabaİnşallah nasip olur canım ben de test yapacağım dua edin bana da
He kan testi negatif çıktı benimTest yaptın mı acaba
Allah'ım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sağlıklaHe kan testi negatif çıktı benim
Sizin belli oldumuAllah'ım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla
Evet hamileyim Allah'ın izniyle bir sorun çıkmaz inşallah Sağlıkla kucağıma almayı nasip olur inşallahSizin belli oldumu
Amin amin insallahhhEvet hamileyim Allah'ın izniyle bir sorun çıkmaz inşallah Sağlıkla kucağıma almayı nasip olur inşallah
Evet hamileyim Allah'ın izniyle bir sorun çıkmaz inşallah Sağlıkla kucağıma almayı nasip olur inşallah
Merhabalar kaça yükselmiş acaba benimde bugun yaptım kan testi 14.25 çıktı pazartesi yine kan vereceğimEvet hamileyim Allah'ın izniyle bir sorun çıkmaz inşallah Sağlıkla kucağıma almayı nasip olur inşallah
32.41 di bir daha yaptırtmadı doktor. Vajina muayenesinde gördü keseyi. Pazartesi eğer ultrasondan bakıp vajinadan bakmazsa kese yok derse birde vajinadan baksın. İlk 3 zaten vajinadan bakılıyor. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum senşndeMerhabalar kaça yükselmiş acaba benimde bugun yaptım kan testi 14.25 çıktı pazartesi yine kan vereceğim
Kısa sürede belirdiyse teste göre gebelik var kan testiyle de kesinleştirin hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar reglim 5 gün gecikti test yaptım ilk 10 dakika icinde böyle çıktı sizce gebelik var mıdır