İdrar testinde ki silik çizgi

Adet gecikmesinden önce yapılan testler doğru çıkmayabilir, benim de tek çizgiydi, Adet 5 gün gecikince kanda pozitif çıktı.
Benimde adet öncesi negatif çıktı şimdi adetimi bekliyorum bugün normal günüm ama stres yaptım sanırım giden gelen yok betanz nasıl çıkmıştı değer olarak

Kızlar test bozuk mu sizce ikinci çizgiyi gördüm ama bozuk gibi heveslenmek istemiyorum..

Eklentiler

• F53C19A5-66EB-49A3-9E2E-C34913279BD5.jpeg
    F53C19A5-66EB-49A3-9E2E-C34913279BD5.jpeg
    118,2 KB · Görüntüleme: 112
32.41 di bir daha yaptırtmadı doktor. Vajina muayenesinde gördü keseyi. Pazartesi eğer ultrasondan bakıp vajinadan bakmazsa kese yok derse birde vajinadan baksın. İlk 3 zaten vajinadan bakılıyor. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum senşnde
Cok teşekkür ederim ama bu ay maalesef kimyasal gebelik geçirdim yine aynı tedaviyi uyguluyoruz klomen kullanıyorum inşallah bu ay tutar 😊

Cok teşekkür ederim ama bu ay maalesef kimyasal gebelik geçirdim yine aynı tedaviyi uyguluyoruz klomen kullanıyorum inşallah bu ay tutar 😊
Nasıl bir ay da iki defa mı 🤔 kusura bakma anlamadım. Ben deilk kşmyasal gebelik geçirdim. Ekim'de kürtaj a da girmek zorunda kaldım ben paröa kaldığı için. Allah'ım güzel haberler almayı nasip etsin sana. Bende şimdi kalp atışını duymayı bekliyorum. Doktor bu hafta duyylmazsa kötü falan dedi. Ama 9. Haftaya kadar duymayanlar da varmış

X