-
- Konu Sahibi Oznuryarasir
Kısa sürede belirdiyse teste göre gebelik var kan testiyle de kesinleştirin hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Amin inşallah çok teşekkür ederim
Benimde adet öncesi negatif çıktı şimdi adetimi bekliyorum bugün normal günüm ama stres yaptım sanırım giden gelen yok betanz nasıl çıkmıştı değer olarakAdet gecikmesinden önce yapılan testler doğru çıkmayabilir, benim de tek çizgiydi, Adet 5 gün gecikince kanda pozitif çıktı.
Bebek geliyoooKızlar reglim 5 gün gecikti test yaptım ilk 10 dakika icinde böyle çıktı sizce gebelik var mıdır
Canm çok idrar damlatmisin başka test varsa elinde tekrarlaKızlar test bozuk mu sizce ikinci çizgiyi gördüm ama bozuk gibi heveslenmek istemiyorum..
Bugün yapacağım inşallahCanm çok idrar damlatmisin başka test varsa elinde tekrarla
Hadi inşallahBebek geliyooo
Son yazıma bakar mısınız lütfenHadi inşallah
Son yazıma bakar mısınızBugün yapacağım inşallah
27 çıkmıştı.Benimde adet öncesi negatif çıktı şimdi adetimi bekliyorum bugün normal günüm ama stres yaptım sanırım giden gelen yok betanz nasıl çıkmıştı değer olarak
teste damlattıktan sonra 5 dk falan dur oyle netlesıyor cızgıler.Kızlar test bozuk mu sizce ikinci çizgiyi gördüm ama bozuk gibi heveslenmek istemiyorum..
Anladımm. Bakalım bende süreç nasıl ilerleyecek27 çıkmıştı.
Cok teşekkür ederim ama bu ay maalesef kimyasal gebelik geçirdim yine aynı tedaviyi uyguluyoruz klomen kullanıyorum inşallah bu ay tutar32.41 di bir daha yaptırtmadı doktor. Vajina muayenesinde gördü keseyi. Pazartesi eğer ultrasondan bakıp vajinadan bakmazsa kese yok derse birde vajinadan baksın. İlk 3 zaten vajinadan bakılıyor. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum senşnde
Nasıl bir ay da iki defa mıCok teşekkür ederim ama bu ay maalesef kimyasal gebelik geçirdim yine aynı tedaviyi uyguluyoruz klomen kullanıyorum inşallah bu ay tutar