• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testinde bir gün sonra silik çizgi

Canım naptin gecmisi okuyamadim .. Ben sana benim testleri yazmıştım hatirliyomusun bı gün sonra testler sacmaliyo diye .. Test yaptım Perşembe gunu gece baktım baktım yok yattım bende ertesi gün yapmadan önce bı baktım silik ikinci cizgi ..

Ara ara hafif sancılarım oluyo kırmızılar geliyo diyorum ama yok .

canım bende de bi kere hayalet silik bi çizgi çıktı ama testten bi kaç saat sonra. ama sonrasında adet gördüm sanırım testimizin markası aynı ama umarım sen gebesindir testi başka marka ile tekrarla işallah 2.çizgiyi net görürsün

ben adet oldum ...hamile değilim...boşunaymış bütün 2 aylık ümitlerim...çok üzgünüm...artık 5 dk içinde belirgin çift çizgi çıkmassa başka inanmam ertesi güne bikaç saat sonrasına....:14:

KIZLAR BENİM ÇİZGİDE ÇOOK SİLİKTİ Bİ ARA BEN ÖYLE GÖRÜYORUM FALAN DİYE DÜŞÜNDÜM O ÇİZGİ KENDİ ÇİZGİSİDİR FALAN DEDİM

Ben dün yapmıstim bu testi sizce inanmali miyim cok terettude girdim akil verin ne olur sunuz acaba test bozulmusta mi gosterdi yoksa var mi yaptigimda bisi cikmamisti birgun arayla belirmis

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dün bu başına geldi iki gün önce gebelik testi yaptım negatifti dün tekrar yaptığım teste baktım pozitif e dönmüş baya bi ikinci çizgi çıkmıştı çok mutlu oldum bu gün sağlık ocağına gittim yolda adet olmuşum yani yok

Mrb yaa bende dun test yaptik tek cizgiydi bugun sabah baktigimda cok silik bi cizgi vardi hemen gecen ay yaptigim testleri cikarip baktim onlarda oyle bsy olmamisti hala tek cizgiler smdi neden oldu Boyle

Mrb yaa bende dun test yaptik tek cizgiydi bugun sabah baktigimda cok silik bi cizgi vardi hemen gecen ay yaptigim testleri cikarip baktim onlarda oyle bsy olmamisti hala tek cizgiler smdi neden oldu Boyle
Bende de ayni sı oldu ama ertesi gun adet oldum yani yarim saat kurali gercek canim ama insallah hamilesindir

Bende de ayni sı oldu ama ertesi gun adet oldum yani yarim saat kurali gercek canim ama insallah hamilesindir
Canım hamile olupta det gören çok, kaynanam hemşire çok hamileler gördü normal adet görenleri. Benim yaptığım testtede silik çizgi var, ama hamile değilim sanırım😊bakın sizede atayım testimi

Eklentiler

• 20201021_085852.jpg
    20201021_085852.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 318
Değilim malesef, doktora gittim salı günü, doktora adet oldum diyince umursamadı ultrasonda baktı bişey demedi ilaç yazdı yolladı, yazdığı ilacın ne olduğunu nasıl kullanılacağını ne için kullanacağımı bile söylemedi, vücut ağrılarım var ateşim çıkıyor akıntım var ve mide bulantısı var sanki ağır grip geçiriyor gibiyim, daha çok akşamları böyle oluyorum. İlaçları kullanmak istemiyorum, kaynanama daha danışmadım, gidip onada soracam bunlar ne niye kullanmam lazım diye😊

Değilim malesef, doktora gittim salı günü, doktora adet oldum diyince umursamadı ultrasonda baktı bişey demedi ilaç yazdı yolladı, yazdığı ilacın ne olduğunu nasıl kullanılacağını ne için kullanacağımı bile söylemedi, vücut ağrılarım var ateşim çıkıyor akıntım var ve mide bulantısı var sanki ağır grip geçiriyor gibiyim, daha çok akşamları böyle oluyorum. İlaçları kullanmak istemiyorum, kaynanama daha danışmadım, gidip onada soracam bunlar ne niye kullanmam lazım diye😊
İlaç ne peki bende değilim glifor yazdı

Back