- Konu Sahibi kaderiminoyunu
Kaderiminoyunu adet oldun mu peki.5 gun gecmis olayin ustunden.bi kan baktir bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birgün sonramı canım
şuan elimde test resmen silik var ama dünki test yani çok da güvenmek istemiyorum
olmadım canım hala ama umudum yok hem bu test sabahın testi hem 2.testte sabah bile bişe çıkmadı....karnım çk ağrıo kesin adet olucamKaderiminoyunu adet oldun mu peki.5 gun gecmis olayin ustunden.bi kan baktir bence
Bende de ayni sı oldu ama ertesi gun adet oldum yani yarim saat kurali gercek canim ama insallah hamilesindirMrb yaa bende dun test yaptik tek cizgiydi bugun sabah baktigimda cok silik bi cizgi vardi hemen gecen ay yaptigim testleri cikarip baktim onlarda oyle bsy olmamisti hala tek cizgiler smdi neden oldu Boyle
Canım hamile olupta det gören çok, kaynanam hemşire çok hamileler gördü normal adet görenleri. Benim yaptığım testtede silik çizgi var, ama hamile değilim sanırımbakın sizede atayım testimiBende de ayni sı oldu ama ertesi gun adet oldum yani yarim saat kurali gercek canim ama insallah hamilesindir
Hamile misinCanım hamile olupta det gören çok, kaynanam hemşire çok hamileler gördü normal adet görenleri. Benim yaptığım testtede silik çizgi var, ama hamile değilim sanırımbakın sizede atayım testimi
Değilim malesef, doktora gittim salı günü, doktora adet oldum diyince umursamadı ultrasonda baktı bişey demedi ilaç yazdı yolladı, yazdığı ilacın ne olduğunu nasıl kullanılacağını ne için kullanacağımı bile söylemedi, vücut ağrılarım var ateşim çıkıyor akıntım var ve mide bulantısı var sanki ağır grip geçiriyor gibiyim, daha çok akşamları böyle oluyorum. İlaçları kullanmak istemiyorum, kaynanama daha danışmadım, gidip onada soracam bunlar ne niye kullanmam lazım diyeHamile misin
İlaç ne peki bende değilim glifor yazdıDeğilim malesef, doktora gittim salı günü, doktora adet oldum diyince umursamadı ultrasonda baktı bişey demedi ilaç yazdı yolladı, yazdığı ilacın ne olduğunu nasıl kullanılacağını ne için kullanacağımı bile söylemedi, vücut ağrılarım var ateşim çıkıyor akıntım var ve mide bulantısı var sanki ağır grip geçiriyor gibiyim, daha çok akşamları böyle oluyorum. İlaçları kullanmak istemiyorum, kaynanama daha danışmadım, gidip onada soracam bunlar ne niye kullanmam lazım diye
3 tane yazdı canım birisi sineral birisi gyno max biriside albacortİlaç ne peki bende değilim glifor yazdı