- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
evet yaptım negatif 2. çizgi sonradan belirirmi bilmiorum keşke sabah yapsaydım ama dayanamadım
dünden bugüne değişmemişmidir ...kan yaptırmicam canım önce idrarda görmeden..bikaç gün sonra tekrar idrar yaparım varsa çıkar yoka yoktur herale:44:cnm zatn aradan bi iki gün gectikten sonra eger hamileysen cizgi koyulasır cunkü kanda hcg daha salgılanmadıysa cıkmaz yani aygün test yaparsan aynı sonuc cıkar ben sana gene kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim yarın sabah git saglık ocagına yaptır sonucu merakla bekliyorum inş hamilesindir :)
evet yaptım negatif 2. çizgi sonradan belirirmi bilmiorum keşke sabah yapsaydım ama dayanamadım
dünden bugüne değişmemişmidir ...kan yaptırmicam canım önce idrarda görmeden..bikaç gün sonra tekrar idrar yaparım varsa çıkar yoka yoktur herale:44:
ama şuan diğer test bomboş silik falan yok bembeyaz
buda yarın silik çıkarsa nolcak:44:
tama canım bencede2 gün sonra yap cıkmazsa yoktur cnm
bencede .....................................................................yok ozaman canım olşa çıkardı :26:
inşallah hamilesindir canım seninkide bayağa karışıkmışCanım ben orda cizGiyı gayet net görüyorum ve pembe yani :) ben şimdi kendi hikayemi yazıyim sana :) çarşamba test yaptım aksam hiç bise yok sabah kalktım test deforme olmuş resmen .. Böyle sararmış bı yeri kabarmış filan ama tam aticaktim ki bı baktım t da hayalet bı cizgi . Seninki gibi değil ama seninki cok iyi benimkinin yanında :) neyse öğleden sonra 5 gibi bidaha yaptım yine hiç bisey yok bugün saba kalktım silik cizgi ama c nin dibinde t de değil yani .. Az önce yine yaptım yine hiç bisey çıkmadı bakalım yarına ne olcak :) batım yarın da olabilir haftasonuda çünkü duzensiz oluyorum ben ..
2.yi azönce yaptım canım negatifmerhaba canim azda olsa belli oluyor ama yinede bi kac gün sonra sabah ilk idrarla yap daha net cikar ortaya insallah hayirlisi olur
2.yi azönce yaptım canım negatif
inşallah hamilesindir canım seninkide bayağa karışıkmış
ben 2.yaptım şuan tek çizgi inanmıyorum artık hamile değilim ben cnm
2test negatif canım bigün sorası bile silik değildi ordada paylaştım hayırlısı olsunCanım 5 dk dan sonra teste bakılmıyor çıkan sonuc güvenilir değildir der prospektüsünde bile. Sen bi tekrarla testini bakalım ne olacak mutlaka ekim hamileleri bölümünde paylaş merak ederiz biz:)
2test negatif canım bigün sorası bile silik değildi ordada paylaştım hayırlısı olsun
2test negatif canım bigün sorası bile silik değildi ordada paylaştım hayırlısı olsun
inşallah olmassın canım cmretsi..bu testlere güven olmuyo ben hala adet olmadım ama heran olailirim karnım bugün çok ağrıdıbir gün arayla aynı şeyleri yaşadık yorum yapmadan geçemedim bende c.tesi sabah test yaptım sonra arkadaşlara gittik negatifti ama gece geldik bi baktım çift çizgi hemde bariz belli...
heycandan ölcem açtım hemen direkte senin konun geldi önüme...
sonra pazar yani dün sabah yine test yaptım.. bugün sabah oldu hala negatif testimkısmet artık bekleyip görcez benim adetime5 gün vardı c.tesi günü... yani bu çarşamba yada perşembe normalde adet günüm.. daha var.. bakalım ne çıkacak sonuç..
valla bu testlere güven olmazbende silik çizgi görmüştüm hemde 15 dk içinde fakat sonuc negatıftı
çok uzulmustum
inşallah olmassın canım cmretsi..bu testlere güven olmuyo ben hala adet olmadım ama heran olailirim karnım bugün çok ağrıdı
valla bu testlere güven olmaz
inşallah olmassın canım cmretsi..bu testlere güven olmuyo ben hala adet olmadım ama heran olailirim karnım bugün çok ağrıdı
valla bu testlere güven olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?