- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
canım adetim geçti hemde bayağa ....sen ikinci bakmanda nekadar sonraa bakmıştın birgün sonra ama benimki...varrrr :) 19 haftalık hamileyım darısı basına adetin gecmediyse silik cizgi cıkabilir . bnmde ilk baktıgımda yoktu daha sonra silik bi cizgi gördüm tekrarladım testi 2 gün arayla ve sonunda kıpkırmızı bı cizgi gördüm :):) şimdilik kimseye söyleme ama cnm emin ol önce derim testi tekrarla
birgün sonramı canımevet bende de öyle çıkmıştı
canım adetim geçti hemde bayağa ....sen ikinci bakmanda nekadar sonraa bakmıştın birgün sonra ama benimki...
bnm adetim gecmemişti henüz ben cok sabırsızlanarak yapmıstm test bende bi gün sonra baktım hatta eşim inanmamıstı bence sen direk kan tahlili yaptır cnm kesin sonuc alırsın
ciddi olamassın ya birgün sora baktın
sora yine mi yaptın test ..
bende gidip yine mi yapsam yaa
yok canım hiç heveslenmiorum hatta gülüyorum çünkü ümidim yok hiç..ewt cnm bnm arkadsım da aynı sekilde hamile kaldı bi ay var aramızda onun cok silik bi cizgiydi ama genede cok heveslenme derim sonra üzülüyo insan ister istemez . bende heycanladım bak şimdii :)
yok canım hiç heveslenmiorum hatta gülüyorum çünkü ümidim yok hiç..
resim ekledim canım bak..
arkadşında mı birgün sonraki testte gördü tek çizgiyi
göremedinmi canım üstüne tıkla resim büyüyor böle çok küçkcnm dogrusu pek anlayamadm yok onunda cok silikti hemen kan tahlili yaptırdı aynı gün sen testi tekrarla bence
bnm adetim gecmemişti henüz ben cok sabırsızlanarak yapmıstm test bende bi gün sonra baktım hatta eşim inanmamıstı bence sen direk kan tahlili yaptır cnm kesin sonuc alırsın
resime baktınmı canımcnm bneımde ole oldu ama kanda 0 çıktı maleşef erteşi gün çıkan çizgiye güvenmemek lazım. tabı bnm adetım geceli 1 ay oldu hala gelen gıden yok pko oldumdan adet düzenşizliğim var bendeadet olcagım gun yaptım aynı şenin gibi çıktydı erteşi gün ama yokmuşş :44: ümitlenme ama olabılıomuştaaa inş. bende hamişimdir ınatla teşt yapmıorum yok emınım dıeee hayırlışıı herkez için
Bende kendiminkini merak ettim ya sen adete ne kadar kala yaptın test?
Konu sahibi Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir :)
Bende kendiminkini merak ettim ya sen adete ne kadar kala yaptın test?
Konu sahibi Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?