• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testinde bir gün sonra silik çizgi

kaderiminoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
2.017
30
46
Diğer
dün akşam test yaptım negatifti pek de incelemdim attım kenara ertesi gün bakayım dedim şuan silik çizgi var kafam karıştı kızlar.. telde belli değil silik çizgi ama ben şuan gayet rahat görebiliyorum..varmı böle olupta hamile çıkan testin resmini telden çektiğim için blanık iyice bakın bakalım kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
varrrr :) 19 haftalık hamileyım darısı basına adetin gecmediyse silik cizgi cıkabilir . bnmde ilk baktıgımda yoktu daha sonra silik bi cizgi gördüm tekrarladım testi 2 gün arayla ve sonunda kıpkırmızı bı cizgi gördüm :):) şimdilik kimseye söyleme ama cnm emin ol önce derim testi tekrarla

varrrr :) 19 haftalık hamileyım darısı basına adetin gecmediyse silik cizgi cıkabilir . bnmde ilk baktıgımda yoktu daha sonra silik bi cizgi gördüm tekrarladım testi 2 gün arayla ve sonunda kıpkırmızı bı cizgi gördüm :):) şimdilik kimseye söyleme ama cnm emin ol önce derim testi tekrarla
canım adetim geçti hemde bayağa ....sen ikinci bakmanda nekadar sonraa bakmıştın birgün sonra ama benimki...

canım adetim geçti hemde bayağa ....sen ikinci bakmanda nekadar sonraa bakmıştın birgün sonra ama benimki...

bnm adetim gecmemişti henüz ben cok sabırsızlanarak yapmıstm test bende bi gün sonra baktım hatta eşim inanmamıstı bence sen direk kan tahlili yaptır cnm kesin sonuc alırsın

ciddi olamassın ya birgün sora baktın
sora yine mi yaptın test ..
bende gidip yine mi yapsam yaa

ewt cnm bnm arkadsım da aynı sekilde hamile kaldı bi ay var aramızda onun cok silik bi cizgiydi ama genede cok heveslenme derim sonra üzülüyo insan ister istemez . bende heycanladım bak şimdii :)

...................................................................................................

Eklentiler

• $fotoğraf0112.jpg
    $fotoğraf0112.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 10.108
Son düzenleme:
ewt cnm bnm arkadsım da aynı sekilde hamile kaldı bi ay var aramızda onun cok silik bi cizgiydi ama genede cok heveslenme derim sonra üzülüyo insan ister istemez . bende heycanladım bak şimdii :)
yok canım hiç heveslenmiorum hatta gülüyorum çünkü ümidim yok hiç..
resim ekledim canım bak..
arkadşında mı birgün sonraki testte gördü tek çizgiyi

cnm bneımde ole oldu ama kanda 0 çıktı maleşef erteşi gün çıkan çizgiye güvenmemek lazım. tabı bnm adetım geceli 1 ay oldu hala gelen gıden yok pko oldumdan adet düzenşizliğim var bende :30: adet olcagım gun yaptım aynı şenin gibi çıktydı erteşi gün ama yokmuşş :44: :43: ümitlenme ama olabılıomuştaaa:31: inş. bende hamişimdir ınatla teşt yapmıorum :9: yok emınım dıeee :31: hayırlışıı herkez için :49:

bnm adetim gecmemişti henüz ben cok sabırsızlanarak yapmıstm test bende bi gün sonra baktım hatta eşim inanmamıstı bence sen direk kan tahlili yaptır cnm kesin sonuc alırsın

Bende kendiminkini merak ettim ya sen adete ne kadar kala yaptın test?

Konu sahibi Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir :)

cnm bneımde ole oldu ama kanda 0 çıktı maleşef erteşi gün çıkan çizgiye güvenmemek lazım. tabı bnm adetım geceli 1 ay oldu hala gelen gıden yok pko oldumdan adet düzenşizliğim var bende :30: adet olcagım gun yaptım aynı şenin gibi çıktydı erteşi gün ama yokmuşş :44: :43: ümitlenme ama olabılıomuştaaa:31: inş. bende hamişimdir ınatla teşt yapmıorum :9: yok emınım dıeee :31: hayırlışıı herkez için :49:
resime baktınmı canım

Bende kendiminkini merak ettim ya sen adete ne kadar kala yaptın test?

Konu sahibi Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir :)

5 gün kala yapmıstım ben bir defa düşük yaptım bundan önce o zamanda adetim gecmeden yapmıstm silik bi cizgi vardı gene :D sanırım bnm içime doguyo

bende dün test yaptım . üstünde yarım saatten sonrasında geçerli değildir yazıyodu bilgilendirme kısmında. acaba bende bugün baksaydım öle çıkarmıydım. bak şimdi bilemedm. adette olmadm

Back