- Konu Sahibi asiyebilge
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darısı tum isteyenlereEki Görüntüle 2204908 sonucum bu kızlar cok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darısı tum isteyenlereEki Görüntüle 2204908 sonucum bu kızlar cok şükür
Canım ben ne dedim ama Rabbim sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Eki Görüntüle 2204908 sonucum bu kızlar cok şükür
Cokkk sevindim o zaman, Rabbim sabrinin mükafatını vermiş ne guzel. Gözün aydin olsun, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Nasil bir histir ve neler hissettigini biliyorum cnm. 9 sene sonra oldu bnmde ilk kizim. Simdi yapacagin sosyal anne bebek sayfalarindan uzak durup hamileliginin keyfini cikarman. Olumsuz bir gebelik okursun moralin bozulur. Hani hamileliği ogrenince guzelde asil stres sonrasinda basliyor. Bu yuzden stresli herseyden uzak dur. Ye ic saglikli beslen ins. Kirmizi kan üzümü ve ceviz simdi yemenin tam zamani. Beyni daha iyi gelişir.. Bol bol dinlen ilk 3 ay ozellikle, isleri de esin yapsin bi zahmetAmin inşallah canım rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın ins canım 5yil oldu evlendigimiz çok istiyoruz olmadı çift çizgiyi görünce oturup ağladım resmen
Testinizin fotosunu atar msnz ?Merhaba,
Sizden bir konu hakkinda bilgi almak istiyorum adetim 6 gün gecti test yaptım koyu ikinci cizgi cikti ama aksami adet oldum böyle bir durumla karşılaşıpda hamile olduğunu öğrenen var mı?
Test pozitif değil. İdrar birikintisi maalesef oEki Görüntüle 2205319 ekledim bu şekildeydi
Bu test pozitif bence cunku benımde oyle cıkmıstı bata kac gun varEki Görüntüle 2205319 ekledim bu şekildeydi
6 kasımdı ama dün adet oldum sizde mi adet oldunuz da hamile kaldınızBu test pozitif bence cunku benımde oyle cıkmıstı bata kac gun var
Evet konu bıle acmıstım hatta. Lök gibi adet olup parçalar pıhtılar dusurup nasıl hamıleyım dıye6 kasımdı ama dün adet oldum sizde mi adet oldunuz da hamile kaldınız
Evet konu bıle acmıstım hatta. Lök gibi adet olup parçalar pıhtılar dusurup nasıl hamıleyım dıyezaten enteresan olan bıseyı benım es gecmem beklenemezdı
adete güvenme sen yıne de test yaptır kanda[/QUOTE
Aynen benimde pıhtılı gerçekten mi
Evet canım bildiğin adet oldum ve hamileymişim meğerseAyyy inşallah sonra yine test yapmıştım beyaz cizgi çıkmıştı
Peki siz tekrar ne zaman test yapıp da öğrendiniz hamile olduğunuzu idrar testiyle mi yoksa kan ile miEvet canım bildiğin adet oldum ve hamileymişim meğerse