• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde anında çıkan silik çizgi

Kızlar b hcg testi yaptırdım. Ovulasyon takibime göre döllenmeden sonraki 16. Günümdeyim. Sonuç 901 çıktı. Nasıl sizce?

Yaa çok güzel bi değer canımmm. Bu değere göre 5haftalıksın bence. Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın.
İnşaALLAH Rabbim bize de versin böyle değer. :)

Canım düzensiz ya adetim emin olamıyorum ki 4 gün falan olabilir . Çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sana da nasip olur aminnnnn
masAllah ilk sayfada testinizi gordum . bariz belli yani. zaten test te yaptirmissiniz 901 masAllah.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. darisi tum isteyenlere..

masAllah ilk sayfada testinizi gordum . bariz belli yani. zaten test te yaptirmissiniz 901 masAllah.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. darisi tum isteyenlere..
Aminnn çok teşekkür ederim inşallahhhh isteyen herkese nasip olsun rabbim aratmasın

IMG_20181110_204638.jpg IMG_20181110_181753.jpg
Kızlar benim adet 1 gün geçti sadece testi gun içinde yaptım sonuç bu sizce var mı

Yaptır canım ben regl olmama 6 gün kala aynı bu şekilde test yaptım ilk çok silinti saatler geçtikçe koyulaştı hatta konum var bunun için :) ertesi gün yaptım kan testi hamileydim şimdi 2 aylik bebeğim kucağımda uyuyor ❤ varsa çıkar kesin.
Eki Görüntüle 2204818 aynı test biraz bekledi sadece yarin kan tahlili yaptirsam mi yoksa beklesem mi

Yaptır canım ben regl olmama 6 gün kala aynı bu şekilde test yaptım ilk çok silinti saatler geçtikçe koyulaştı hatta konum var bunun için :) ertesi gün yaptım kan testi hamileydim şimdi 2 aylik bebeğim kucağımda uyuyor ❤ varsa çıkar kesin.
İnşaallah 4bucuk yıl oldu evlendigimiz inşallah bu kez olur çok istiyoruz ilk kez bu kadar net gordum cizgi

İnşaallah 4bucuk yıl oldu evlendigimiz inşallah bu kez olur çok istiyoruz ilk kez bu kadar net gordum cizgi
İnşaAllah Rabbim gönlüne göre versin vardır ben bile heyecanlandım aynı duygularım depreşti ben inanıyorum karnında küçücük bir bebek büyüyor ❤

Kesin hamilesin cnm, gözün aydin olsun. Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin ins.. Ama usg de görülmez mercimegin:KK48: adetin 2 hafta gectikten sonra gidebilorsin dr' a..
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın ins canım 5yil oldu evlendigimiz çok istiyoruz olmadı çift çizgiyi görünce oturup ağladım resmen

Back