- Konu Sahibi asiyebilge
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın iyi bayramlar canım tebrik ederim bence hamilesin benimde testlerim böyle çıktı Gittikçe rengi belli etmeye başladi canım inşallah canimBu da sabahki testim 1 saat sonra. Artık şüphe duymamalıyım değil mi?
O kadar şaşkınım ki inanmakta güçlük çekiyorum. Çok sağol canım sağlıklı gebelik olsun inşallahhhhGünaydın iyi bayramlar canım tebrik ederim bence hamilesin benimde testlerim böyle çıktı Gittikçe rengi belli etmeye başladi canım inşallah canim![]()
Aslında haklısın ama nasıl cesaretsizim şu an bi bilsen. Biraz düşünüp bakarım. Çok teşekkür ederim canım inşallah sen de istediğin an kavuşursun dileğine...
Bu da sabahki testim 1 saat sonra. Artık şüphe duymamalıyım değil mi?
İnşallah canım insallahO kadar şaşkınım ki inanmakta güçlük çekiyorum. Çok sağol canım sağlıklı gebelik olsun inşallahhhh
Canım inşallah inşallah olur seni çok iyi anlıyorum. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkeseİstemediğim bir saniyem bile yokki
İnşaALLAH bu bayram çifte bayram olur :)
Maşallah canım iyice büyümüş 2.bebegindi dimi bak hala bizimki olmadı dönüyoruz:))senin sayılı günlerin kalmış sağlıcakla kucağına al inşallah dua et canım banadaBen regl ime 7 gün kala idrar testi yaptım bu şekilde çıktı. Bir gün sonra yani 6 gün kala kan tahlili verdim 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şu an sayılı günüm kaldı kucağıma almama ❤ hayırlı olsun canım ☺
Evet canım 2. Bebeğimizi Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşaAllah sizinde olur nasip olduğu zaman yeter ki hayırlı evlat olsunlar ve sağlıkları yerinde olsun ❤Maşallah canım iyice büyümüş 2.bebegindi dimi bak hala bizimki olmadı dönüyoruz:))senin sayılı günlerin kalmış sağlıcakla kucağına al inşallah dua et canım banada
Aynen öle insallahEvet canım 2. Bebeğimizi Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşaAllah sizinde olur nasip olduğu zaman yeter ki hayırlı evlat olsunlar ve sağlıkları yerinde olsun ❤
Merhaba bende ilk silik çizgiyle ogrendim ama beta hcg dusuk ben boş gebelikten endişe ediyorum daha oncede aynısını yasadım cunku umarım sağlıklıdır kan vermyi ihmal etme lütfenKızlar köy ortamındayım bi sürelik o yüzden kan testini erteliyorum. Ama bu sabah bi test daha yaptım emin oldum. Sağlıklıdır inşallah diye dua ediyorum.
Kızlar köy ortamındayım bi sürelik o yüzden kan testini erteliyorum. Ama bu sabah bi test daha yaptım emin oldum. Sağlıklıdır inşallah diye dua ediyorum.
Sat a göre canım. Adetim düzensiz 30-33 gün arası denilebilir. 30 gün sayılırsa eğer bu ay 4 gün önce ilk silik çizgi çıktı sanırım. Doktora gitmeden kesin bir şey söyleyemeyeceğiz yani. İnşsllah pazartesi yaptırıyorum kan testini.Ne zaman kan verceksin inşaALLAH? Bide bu testleri adetin kaç gün geçeli yaptın? Hamilelik takviminde 5haftalık yazıyor sata göre mi bu?
Testim git gide koyulaştı kızlar inşallah sağlıklıdır. Halen kasık ağrısı ve meme uçları dışında bi belirtim Yok.
İnşallah canımmmmNe güzeelll sağlıklı gebelik olur inşallah