- Konu Sahibi asiyebilge
-
Aslında ben gördüm de fotoğrafta görünmedi. Eşim ve yeğenim de gördü. Sabah ilk idrarla tekrarlıcam canım.Ben.bişey göremedim canım testi tekrarla istersen
Canım inşallah vardır... beni umutlandıran bekledikten sonra değil hemen çıkmasıydı. İnşallah hepimiz tez zamanda dileklerimize kavuşalım.Ben net olarak gördüm. Sabah bende ilk idrarla bebe time test yaptım. Bata 2 gün kaldı negatif çıktı .Demekki sizde var gebelik diye düşünüyorum .
Bu da hcg testinin şu anki hali. Heyecanlıyım kusura bakmayın.
Canım adet günümde yaptırcam test inşallah. Şimdilik idrar testim koyulaşıyor mu diye takip edeceğim. Kimyasal falansa umutlanmadan regl olurum diyebi de sabah şehir dışına çıkıyorum. Sabredeceğim inşallah.
Aslında haklısın ama nasıl cesaretsizim şu an bi bilsen. Biraz düşünüp bakarım. Çok teşekkür ederim canım inşallah sen de istediğin an kavuşursun dileğine...Canım kimyasal olsa bile önceden öğrenmende fayda var kimyasal bile olsa demekki hamile kalabiliyorum diye düşünebilirsin. Ve kimyasaldan sonraki aylar hamile kalma şansı daha da artıyor diye duydum ondan dedim kimyasalsa bil diye. Yine de karar senin canım
İnşallah canım teşekkür ederimmmIlk gonderdigin testte bir sey gorunmuyor canim.ama ikinci beta testinde görünüyor insallah saglikli hamileliktir hayirli olsun :))
Canım inşallah benimki de bebiştir hatalı test falandır diye korkuyorum. Sabah ilk idrarla bakayım bi daha da haftaya kan vereceğimBen regl ime 7 gün kala idrar testi yaptım bu şekilde çıktı. Bir gün sonra yani 6 gün kala kan tahlili verdim 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şu an sayılı günüm kaldı kucağıma almama ❤ hayırlı olsun canım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?