• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde anında çıkan silik çizgi

asiyebilge

duam belli, amin.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
141
103
103
36
istanbul
Arkadaşlar hayırlı arifeler...
Reglim düzensiz olduğu için tam bat ı bilmiyorum ama tahmini 4 gün var. Belirti olarak da beni zaman zaman sıkıştıran ağırlıklı sağ bazen sol kasık ağrım var. Dünden beri göğüslerim de acımaya başladı ve ateşim yükseldi. Bebetime diye bi test yaptım anında silik çizgi çıktı. Sabah ilk idrarla tekrar edicem bunu öylesine yapmıştım hiç tuvaletimi tutmadım az önce yaptım. Testi yüklüyorum. Fotoğrafta pek belli olmadı ama ben görüyorum. Bu marka testle ilgili deneyimi olan var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Eklentiler

• 92319AF0-5BFB-49A1-BC50-92F888BC73E2.jpeg
    92319AF0-5BFB-49A1-BC50-92F888BC73E2.jpeg
    121 KB · Görüntüleme: 431
Ben net olarak gördüm. Sabah bende ilk idrarla bebe time test yaptım. Bata 2 gün kaldı negatif çıktı .Demekki sizde var gebelik diye düşünüyorum .
Canım inşallah vardır... beni umutlandıran bekledikten sonra değil hemen çıkmasıydı. İnşallah hepimiz tez zamanda dileklerimize kavuşalım.

Bu da lh testi az önce yaptım. İki gün önce silik çıkmıştı. İhtimal güçleniyor gibi....

Eklentiler

• E6A81BC9-D932-4E5A-9BE1-CB6763D5168F.jpeg
    E6A81BC9-D932-4E5A-9BE1-CB6763D5168F.jpeg
    30,3 KB · Görüntüleme: 460
Canım adet günümde yaptırcam test inşallah. Şimdilik idrar testim koyulaşıyor mu diye takip edeceğim. Kimyasal falansa umutlanmadan regl olurum diye:( bi de sabah şehir dışına çıkıyorum. Sabredeceğim inşallah.

Canım adet günümde yaptırcam test inşallah. Şimdilik idrar testim koyulaşıyor mu diye takip edeceğim. Kimyasal falansa umutlanmadan regl olurum diye:KK43: bi de sabah şehir dışına çıkıyorum. Sabredeceğim inşallah.

Canım kimyasal olsa bile önceden öğrenmende fayda var kimyasal bile olsa demekki hamile kalabiliyorum diye düşünebilirsin. Ve kimyasaldan sonraki aylar hamile kalma şansı daha da artıyor diye duydum ondan dedim kimyasalsa bil diye. Yine de karar senin canım

Canım kimyasal olsa bile önceden öğrenmende fayda var kimyasal bile olsa demekki hamile kalabiliyorum diye düşünebilirsin. Ve kimyasaldan sonraki aylar hamile kalma şansı daha da artıyor diye duydum ondan dedim kimyasalsa bil diye. Yine de karar senin canım
Aslında haklısın ama nasıl cesaretsizim şu an bi bilsen. Biraz düşünüp bakarım. Çok teşekkür ederim canım inşallah sen de istediğin an kavuşursun dileğine...

Ilk gonderdigin testte bir sey gorunmuyor canim.ama ikinci beta testinde görünüyor insallah saglikli hamileliktir hayirli olsun :))

Ben regl ime 7 gün kala idrar testi yaptım bu şekilde çıktı. Bir gün sonra yani 6 gün kala kan tahlili verdim 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şu an sayılı günüm kaldı kucağıma almama ❤ hayırlı olsun canım ☺

Ben regl ime 7 gün kala idrar testi yaptım bu şekilde çıktı. Bir gün sonra yani 6 gün kala kan tahlili verdim 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şu an sayılı günüm kaldı kucağıma almama ❤ hayırlı olsun canım ☺
Canım inşallah benimki de bebiştir hatalı test falandır diye korkuyorum. Sabah ilk idrarla bakayım bi daha da haftaya kan vereceğim

Benim adetlerimde duzensizdi 30-35 gün gibi. 3 gün gecikti test yaptım 2.çizgi silikmis ama farketmedim. Yok dedim kendi kendime ama atmadım eşime göstermek için. Sonra eşim geldi yok bişey bak test yaptım diyecektim ki sürpriiiiiz. Çizgi bekledikçe koyulasmiş. Şimdi o sürpriz 3.5 yaşında Rabbim gönlünüzdene geçen tüm güzellikleri nasip etsin inşallah

Sabah yaptığım testin de fotoğrafını ekledim. Bu da anında belirdi. İnşallah vardır inş inş inş inş inş

Eklentiler

• 2CCA75BD-A947-492D-B683-BFDFE6EB380C.jpeg
    2CCA75BD-A947-492D-B683-BFDFE6EB380C.jpeg
    36,5 KB · Görüntüleme: 153
Back