Evet haklısınız ama kan testi de yaptırdım onda da değerim 5.1 çıktıBoyle siliklerin hamile cikma olasılığı da var cünkü
Hamilesiniz ALLAH kucağınıza almayı nasip eder inşallah bende 12 ile öğrenmiştim değerim 12ydiEvet haklısınız ama kan testi de yaptırdım onda da değerim 5.1 çıktı
İnşallah çok teşekkür ederim kan testin şüpheli dedi doktor ama anlamadımHamilesiniz ALLAH kucağınıza almayı nasip eder inşallah bende 12 ile öğrenmiştim değerim 12ydi
Çok çok yeni o yüzden belki artış olmaz kimyasal gebelik olur adetle birlikte gider yani 2 günde bir kan ver artış oluyor mu inşallah olur 2 katı artacakİnşallah çok teşekkür ederim kan testin şüpheli dedi doktor ama anlamadım
İnşallah artar aralıkta 7 haftalık düşüğüm oldu inşallah öyle birşey değildirÇok çok yeni o yüzden belki artış olmaz kimyasal gebelik olur adetle birlikte gider yani 2 günde bir kan ver artış oluyor mu inşallah olur 2 katı artacak
Inşallah canım dua etİnşallah artar aralıkta 7 haftalık düşüğüm oldu inşallah öyle birşey değildir
Ediyorum canım çok teşekkür ederimInşallah canım dua et
Bence hamilesinizAdetime 4 gün varken idrar testi yaptım 3 gün boyunca tekrarladım test hep silik çıktı acaba mi diye düşünüp kan testi yaptırdım kan tesi değerim 5.1 çıktı Aralık ayında düşük yaptığım için korkuyorum Şubat ayında kan testi yaptırmıştım onda değerim 0.1 çıkmıştı son adet tarihim 11..03. Dün adet olmam gerekiyordu gelen giden yok sizce hamile olabilirmiyim
İnşallah çok sağolunBence hamilesiniz
5 cikmasi supheli gebelik var demektir deger artmaliAdetime 4 gün varken idrar testi yaptım 3 gün boyunca tekrarladım test hep silik çıktı acaba mi diye düşünüp kan testi yaptırdım kan tesi değerim 5.1 çıktı Aralık ayında düşük yaptığım için korkuyorum Şubat ayında kan testi yaptırmıştım onda değerim 0.1 çıkmıştı son adet tarihim 11..03. Dün adet olmam gerekiyordu gelen giden yok sizce hamile olabilirmiyim
Yarın sağlık ocağına kan vereceğim yine bakalım inşallah sabah tekrar idrar testi yapacağım5 cikmasi supheli gebelik var demektir deger artmali
Çünkü ben yaptığımda tamamen beyaz çıkmıştı belirtiniz var mıydıİnşallah çok sağolun
Hayirlisi ile insallah artmstirYarın sağlık ocağına kan vereceğim yine bakalım inşallah sabah tekrar idrar testi yapacağım
Evet benim ara ara miğdem bulanıyor kasıklarımda ara ara agrı sık idrara çıkma var halsizlik uyku hali varÇünkü ben yaptığımda tamamen beyaz çıkmıştı belirtiniz var mıydı
İnşallah çok teşekkür ederimHayirlisi ile insallah artmstir
Az önce tekrar idrar testi yaptım bu şekilde çıktıÇünkü ben yaptığımda tamamen beyaz çıkmıştı belirtiniz var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?