İdrar testime bi bakarmısınız

Kdr1643

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
947
747
23
29
Adetime 4 gün varken idrar testi yaptım 3 gün boyunca tekrarladım test hep silik çıktı acaba mi diye düşünüp kan testi yaptırdım kan tesi değerim 5.1 çıktı Aralık ayında düşük yaptığım için korkuyorum Şubat ayında kan testi yaptırmıştım onda değerim 0.1 çıkmıştı son adet tarihim 11..03. Dün adet olmam gerekiyordu gelen giden yok sizce hamile olabilirmiyim

Eklentiler

• image.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 143
Adet gecikmeden yapmayin her zaman dogru sonuc vermeyebilir. silik cizgi dediginiz sey idrarın bitiş sınırı. Beklemeniz gereken süre yaziyor ya kagitta. O sureden sonrasindaki degerleri onemsemeyin. Idrar tamamen akip orada bir sınır olusturuyor. Bende de cok oldu bu.

Detayli bakinca silinmis var gibi gercekten. Ama bence gecikmeyi bekleyin. Sabah idrarıyla test yapın.

Çok çok yeni o yüzden belki artış olmaz kimyasal gebelik olur adetle birlikte gider yani 2 günde bir kan ver artış oluyor mu inşallah olur 2 katı artacak
İnşallah artar aralıkta 7 haftalık düşüğüm oldu inşallah öyle birşey değildir

Bence hamilesiniz

5 cikmasi supheli gebelik var demektir deger artmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…