Adetinden kac gun once verdin canim 18 cikti .benim 6 gun kala 11,34 ciktiCanımmm :) Aynı benim test sonucum gibi idrar testin. Kan verdiğimde değer 18 di düşün :)
Doktor seni korkutmamak için öyle demiştir. Ayrı şeyleri doktor taa bebek 8-9 haftalıkken kalbi atmadan bir şey diyememe getiriyorlar. Bak benim oğluşum 8 aylık oldu bile :)
İçini ferah tut allahın izniyle değerin zaten yükselecek :)
Canımmm :) Aynı benim test sonucum gibi idrar testin. Kan verdiğimde değer 18 di düşün :)
Doktor seni korkutmamak için öyle demiştir. Ayrı şeyleri doktor taa bebek 8-9 haftalıkken kalbi atmadan bir şey diyememe getiriyorlar. Bak benim oğluşum 8 aylık oldu bile :)
İçini ferah tut allahın izniyle değerin zaten yükselecek :)
Adetinden kac gun once verdin canim 18 cikti .benim 6 gun kala 11,34 cikti
Zaten koyulaşmaya başlamış canım, üzülmene gerek yok, degerinin yükseldigini gösteriyor bu. Bazılarının testi adet günü bile böyle çıkıyor.. Gözün aydınInsallah benim de fazlalasmistir yarin idrar testimde ikinci cizgide koyulasma var ama gostergemidir bilmiyorum
Sagol canim benim okadar cok sey soyleniyoki ne dusunecegimi sasiriyorumZaten koyulaşmaya başlamış canım, üzülmene gerek yok, degerinin yükseldigini gösteriyor bu. Bazılarının testi adet günü bile böyle çıkıyor.. Gözün aydın
Sagol canim benim okadar cok sey soyleniyoki ne dusunecegimi sasiriyorum
Beta hcg 185 cikti arkadaslar kesin hamileymisim)))))
Sagol canim benim ben adetimin bitisinden sayarak 21 gunde bir olurum canim adetimden sonra calismalara baslamistik dayanamayip kan testi yaptirdim 6 gum kala cok dusuktu 3 gun sonra yukseldi simdi 10 gun sonra gidicem tekrar idrar testi ise silik cikiyodu adetime 6 gun kalabu arada tebrik ederim canım rabbim sağlıklıca hayırlıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
farklı markalarla yaptıysan çizgi koyulukları aynı çıkmayabilir.Gün içinde 2 kez test yaptığında bile koyulukları aynı olmayabliyo moralini bozma yani.Kanda çıkar zaten test yaptırırsan.Meraba bende yeni katildm aranza bende gebelk testi yaptm adetime 5 gun kala ve smdi 2 gun var gene yaptm ama ayni cikiosizin fikriniz nedir ?
Hayalet cizgi var bnce hamilesin canimMeraba bende yeni katildm aranza bende gebelk testi yaptm adetime 5 gun kala ve smdi 2 gun var gene yaptm ama ayni cikiosizin fikriniz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?