• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testimde silik cizgi var mi arkadaslar ben mi yanlis goruyorum??

Canımmm :) Aynı benim test sonucum gibi idrar testin. Kan verdiğimde değer 18 di düşün :)
Doktor seni korkutmamak için öyle demiştir. Ayrı şeyleri doktor taa bebek 8-9 haftalıkken kalbi atmadan bir şey diyememe getiriyorlar. Bak benim oğluşum 8 aylık oldu bile :)

İçini ferah tut allahın izniyle değerin zaten yükselecek :)
Adetinden kac gun once verdin canim 18 cikti .benim 6 gun kala 11,34 cikti

Silik olan dun yaptigim digeri bugun artik silik degil pembe sanki bsna koyulasmis gibi geldi

Eklentiler

• 20151105_161123.jpg
    20151105_161123.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 165
  • 20151105_161230.jpg
    20151105_161230.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 149
Canımmm :) Aynı benim test sonucum gibi idrar testin. Kan verdiğimde değer 18 di düşün :)
Doktor seni korkutmamak için öyle demiştir. Ayrı şeyleri doktor taa bebek 8-9 haftalıkken kalbi atmadan bir şey diyememe getiriyorlar. Bak benim oğluşum 8 aylık oldu bile :)

İçini ferah tut allahın izniyle değerin zaten yükselecek :)
Adetinden kac gun once verdin canim 18 cikti .benim 6 gun kala 11,34 cikti

5 gün kala vermiştim canım iki gün sonra tekrar verdim 58 çıkmıştı.

Insallah benim de fazlalasmistir yarin idrar testimde ikinci cizgide koyulasma var ama gostergemidir bilmiyorum:KK43:
Zaten koyulaşmaya başlamış canım, üzülmene gerek yok, degerinin yükseldigini gösteriyor bu. Bazılarının testi adet günü bile böyle çıkıyor.. Gözün aydın :KK46:

canım adetine 6 gün kala bu testi yaptığında silik çıkmış benim adete de 6 gün var yapsam çıkar mı acaba ?birde kaç günde bir adet oluyorsun ?

bu arada tebrik ederim canım rabbim sağlıklıca hayırlıca kucağına almayı nasip etsin inşallah

bu arada tebrik ederim canım rabbim sağlıklıca hayırlıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sagol canim benim ben adetimin bitisinden sayarak 21 gunde bir olurum canim adetimden sonra calismalara baslamistik dayanamayip kan testi yaptirdim 6 gum kala cok dusuktu 3 gun sonra yukseldi simdi 10 gun sonra gidicem tekrar idrar testi ise silik cikiyodu adetime 6 gun kala

Meraba bende yeni katildm aranza bende gebelk testi yaptm adetime 5 gun kala ve smdi 2 gun var gene yaptm ama ayni cikio :( sizin fikriniz nedir ?

Eklentiler

• 14512186989741628871562.jpg
    14512186989741628871562.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 85
fa
Meraba bende yeni katildm aranza bende gebelk testi yaptm adetime 5 gun kala ve smdi 2 gun var gene yaptm ama ayni cikio :KK43: sizin fikriniz nedir ?
farklı markalarla yaptıysan çizgi koyulukları aynı çıkmayabilir.Gün içinde 2 kez test yaptığında bile koyulukları aynı olmayabliyo moralini bozma yani.Kanda çıkar zaten test yaptırırsan.

Yarn yaptrcam Allah izin verirse hem kadin doguma gorncm hem test yaptrcam randevu aldm bakalm yarn 3 de belli olur test sonucu

Back