• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testimde silik cizgi var mi arkadaslar ben mi yanlis goruyorum??

vuttukul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
26
12
38
Balıkesir
20151101_233407.jpg

Var arkadasim tbrler :)

Gorunuyo ama 2 3 saat sonra ciktiysa bisi diemicem ilk 10 dakkadan sonra cilan cizgiler buharlasma cizgiside olabilir. Bugun kan vermek en garanti sonucu verecektir

Arkadaslar kan testim 11,34 persembe kadin dogum uzmanina gidicem saglik ocagindaki doktor gebelik var ama heveslendirmek istemiyorum dedi dis gebelik veya kimyasal gebelik falan dwdi korkuttu beni 3 gun de bir yukselmesi gerekiyomus

Arkadaslar kan testim 11,34 persembe kadin dogum uzmanina gidicem saglik ocagindaki doktor gebelik var ama heveslendirmek istemiyorum dedi dis gebelik veya kimyasal gebelik falan dwdi korkuttu beni 3 gun de bir yukselmesi gerekiyomus
Canım çok erken öğrendiğin için böyle merak etme. 2 güne bir yükselir. Daha adetine 5 gün var adetin geçsin ondan sonra tekrar idrar testi yap. çizgi koyulaştıysa HCG yükselmiştir. Kan verme sürekli şuan bebişinin senin kanına ihtiyacı var strese girme

Canım çok erken öğrendiğin için böyle merak etme. 2 güne bir yükselir. Daha adetine 5 gün var adetin geçsin ondan sonra tekrar idrar testi yap. çizgi koyulaştıysa HCG yükselmiştir. Kan verme sürekli şuan bebişinin senin kanına ihtiyacı var strese girme
Sagol canim benim insan bekliyemiyo iste oyle konustuki hamilelik var ama kesin diyemem diyo ne oldugumu anlamadim ben de:(

Canim bugun kan verdim ogleden once sonuclari ogleden sonra alirsiniz dediler gittim kanin pihtilasmis o yuzden bakamamislar bi daha alicaz dediler tekrar verdim yarin alicam sonucu idrar testi yaptim ikinci cizgi daha da koyulasti artik bu pihtilasma neden kaynaklaniyo dedim tuplerden olabiliyo dediler kanim pihtilassa pazartesi verdigimde de olurdu degil mi o yuzden yoktur pihtilasma falan???

Canımmm :) Aynı benim test sonucum gibi idrar testin. Kan verdiğimde değer 18 di düşün :)
Doktor seni korkutmamak için öyle demiştir. Ayrı şeyleri doktor taa bebek 8-9 haftalıkken kalbi atmadan bir şey diyememe getiriyorlar. Bak benim oğluşum 8 aylık oldu bile :)

İçini ferah tut allahın izniyle değerin zaten yükselecek :)

Back