Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testi yaptir kesin sonuc cikar.Sagol canim benim yalniz soyle bi durum var bu silik cizgi 2-3 saat sonra netlesti
Adetime 6 gün var canim bugun kan testimi verdim yarin alicamcanım kaç gün geçmişti adetinden
Benimde 5 günümn kaldı canım kasık ağrım var ayaklarıma falan vuruyor ve midem bulanıyor pek ümitli değilim vücudum benle oyun oynuyor sanırım :)Bu da bugun yaptigim test
Test yaptin mi canim??benim 10 gundur falan kasiklarimda ara ara batma oluyor yarin olumlu olumsuz bi cevap alacagimBenimde 5 günümn kaldı canım kasık ağrım var ayaklarıma falan vuruyor ve midem bulanıyor pek ümitli değilim vücudum benle oyun oynuyor sanırım :)
yaptım canım adete 4 gün kala negatifTest yaptin mi canim??benim 10 gundur falan kasiklarimda ara ara batma oluyor yarin olumlu olumsuz bi cevap alacagim
Canım çok erken öğrendiğin için böyle merak etme. 2 güne bir yükselir. Daha adetine 5 gün var adetin geçsin ondan sonra tekrar idrar testi yap. çizgi koyulaştıysa HCG yükselmiştir. Kan verme sürekli şuan bebişinin senin kanına ihtiyacı var strese girmeArkadaslar kan testim 11,34 persembe kadin dogum uzmanina gidicem saglik ocagindaki doktor gebelik var ama heveslendirmek istemiyorum dedi dis gebelik veya kimyasal gebelik falan dwdi korkuttu beni 3 gun de bir yukselmesi gerekiyomus
Sagol canim benim insan bekliyemiyo iste oyle konustuki hamilelik var ama kesin diyemem diyo ne oldugumu anlamadim ben deCanım çok erken öğrendiğin için böyle merak etme. 2 güne bir yükselir. Daha adetine 5 gün var adetin geçsin ondan sonra tekrar idrar testi yap. çizgi koyulaştıysa HCG yükselmiştir. Kan verme sürekli şuan bebişinin senin kanına ihtiyacı var strese girme
bekle canım merak etme değerin yükselecektir.Sagol canim benim insan bekliyemiyo iste oyle konustuki hamilelik var ama kesin diyemem diyo ne oldugumu anlamadim ben de
idrar testi yap arada çizgi koyulaşıyorsa demekki tutunuyor demektirYarin doktora gidiyorum canim bakalim ne diyecek